Het mighty spice express kookboek

snel, vers, streetfood, spectaculair

Prijs € 25,00

Uitverkocht

John Gregory-Smith

Hardback | Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bereid snelle gerechten vol specerijen en ontdek nieuwe culinaire horizonnen. Voor deze fenomenale, snelle recepten heeft John Gregory-Smith zich laten inspireren door zijn reizen naar culinaire hotspots in Azië, Noord-Afrika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten. Dit boek is een eyeopener voor iedereen die koken met specerijen associeert met uren achter het fornuis staan of eindeloos wachten op marinades. Dit is je gids voor het maken van heerlijk en gezond fastfood uit de hele wereld: een verfijnde Marrokaanse zeeduiveltajine, een geurige Goaanse kipcurry en het Vietnamese street foodrecept bun cha. Probeer ook eens Mantsjoerijs of Maleisisch lamsvlees, of de heerlijke bananen in een krokant jasje met honing en sesamzaad die in Shenyang op straat verkocht worden. Door de slimme en tijdbesparende technieken zijn de meeste recepten uit het Mighty Spice Express Kookboek binnen 15 minuten klaar. Dankzij deze supersnelle weg naar het specerijenuniversum tover je alledaagse ingrediënten plotsklaps om in fantastische gerechten. John Gregory-Smith heeft een missie: iedereen laten zien hoe je met specerijen kookt. Hij is schrijver en presentator en reist de hele wereld over op zoek naar nieuwe, heerlijke recepten. Zijn eerste boek, Het Mighty Spice Kookboek, was een internationaal succes. 'Recepten die je onmiddellijk aanspreken, eenvoudig te bereiden en vol smaak zijn en die je voor je beste vrienden wilt maken.' Mail on Sunday over de bestseller Mighty Spice Cookbook, bij Veltman Uitgevers verschenen als Het Mighty Spice Kookboek

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John Gregory-Smith
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048309863
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Bereid snelle gerechten vol specerijen en ontdek nieuwe culinaire horizonnen. Voor deze fenomenale, snelle recepten heeft John Gregory-Smith zich laten inspireren door zijn reizen naar culinaire hotspots in Azië, Noord-Afrika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten. Dit boek is een eyeopener voor iedereen die koken met specerijen associeert met uren achter het fornuis staan of eindeloos wachten op marinades. Dit is je gids voor het maken van heerlijk en gezond fastfood uit de hele wereld: een verfijnde Marrokaanse zeeduiveltajine, een geurige Goaanse kipcurry en het Vietnamese street foodrecept bun cha. Probeer ook eens Mantsjoerijs of Maleisisch lamsvlees, of de heerlijke bananen in een krokant jasje met honing en sesamzaad die in Shenyang op straat verkocht worden. Door de slimme en tijdbesparende technieken zijn de meeste recepten uit het Mighty Spice Express Kookboek binnen 15 minuten klaar. Dankzij deze supersnelle weg naar het specerijenuniversum tover je alledaagse ingrediënten plotsklaps om in fantastische gerechten. John Gregory-Smith heeft een missie: iedereen laten zien hoe je met specerijen kookt. Hij is schrijver en presentator en reist de hele wereld over op zoek naar nieuwe, heerlijke recepten. Zijn eerste boek, Het Mighty Spice Kookboek, was een internationaal succes. 'Recepten die je onmiddellijk aanspreken, eenvoudig te bereiden en vol smaak zijn en die je voor je beste vrienden wilt maken.' Mail on Sunday over de bestseller Mighty Spice Cookbook, bij Veltman Uitgevers verschenen als Het Mighty Spice Kookboek

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John Gregory-Smith
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048309863
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht