Het perfecte varken

van boer tot bord

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Marcus Polman

Hardback | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het eerste boek met alles wat je moet weten over een perfect stukje varkensvleesMet 25 klassieke recepten, van karbonade tot slavink, van geroosterd speenvarken tot ribstukInclusief reportages, wat-is-wat én hoofdstuk charcuterie: stap voor stap zelf paté of worst maken Marcus Polman is culinair journalist en auteur van de succesvolle kookboekenserie De perfecte kok. Zijn bestseller Handboek voor de perfecte steak werd zelfs in het Engels vertaald. Marcus schrijft over eten en drinken in het mannenblad Esquire.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marcus Polman
Uitgever
Fontaine Uitgevers
ISBN
9789059565050
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Het eerste boek met alles wat je moet weten over een perfect stukje varkensvlees
Met 25 klassieke recepten, van karbonade tot slavink, van geroosterd speenvarken tot ribstuk
Inclusief reportages, wat-is-wat én hoofdstuk charcuterie: stap voor stap zelf paté of worst maken

Marcus Polman is culinair journalist en auteur van de succesvolle kookboekenserie De perfecte kok. Zijn bestseller Handboek voor de perfecte steak werd zelfs in het Engels vertaald. Marcus schrijft over eten en drinken in het mannenblad Esquire.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marcus Polman
Uitgever
Fontaine Uitgevers
ISBN
9789059565050
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht