Het wildpluk kookboek

Prijs € 32,50

Uitverkocht

Edwin Flores, Ron Blaauw, Bobby Rust

Hardback | Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Het groeit, bloeit en je kunt het eten: 120 bijzondere recepten.'Na het succes van Het grote wildplukboek komt Edwin Florès met Het wildpluk kookboek. Want als na afloop van het wildplukken je mand of tas gevuld is met bessen, noten, bloemen of paddestoelen, hoe verwerk je deze dan tot een lekkere maaltijd? Chef-kok Ron Blaauw van het met een Michelinster bekroonde Ron Gastrobar deelt in dit boek dé lekkerste recepten. Hij beschrijft in duidelijke recepten hoe je de inhoud van je wildplukmand verwerkt in en tot de meest heerlijke gerechten.Edwin Florès is forest hunter en zijn hele leven al geïnteresseerd in alle lekkernijen die de natuur te bieden heeft. Met zijn bedrijf Casa Foresta wil hij ook anderen voor wildplukken enthousiasmeren, o.a. door middel van workshops.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Edwin Flores, Ron Blaauw, Bobby Rust
Uitgever
Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
ISBN
9789461561497
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Beschrijving

'Het groeit, bloeit en je kunt het eten: 120 bijzondere recepten.'
Na het succes van Het grote wildplukboek komt Edwin Florès met Het wildpluk kookboek. Want als na afloop van het wildplukken je mand of tas gevuld is met bessen, noten, bloemen of paddestoelen, hoe verwerk je deze dan tot een lekkere maaltijd? Chef-kok Ron Blaauw van het met een Michelinster bekroonde Ron Gastrobar deelt in dit boek dé lekkerste recepten. Hij beschrijft in duidelijke recepten hoe je de inhoud van je wildplukmand verwerkt in en tot de meest heerlijke gerechten.
Edwin Florès is forest hunter en zijn hele leven al geïnteresseerd in alle lekkernijen die de natuur te bieden heeft. Met zijn bedrijf Casa Foresta wil hij ook anderen voor wildplukken enthousiasmeren, o.a. door middel van workshops.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Edwin Flores, Ron Blaauw, Bobby Rust
Uitgever
Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
ISBN
9789461561497
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht