Hete kolen

grillen en koken met een kamado

Prijs € 27,00

Uitverkocht

Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas

Hardback | Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hét handboek voor iedere kamado-gebruiker-Maak kennis met de kamado: een van oorsprong Japanse kleioven, zoals de Big Green Egg, de Grill Dome en de Primo-Leer alles over de geschiedenis van de kamado en zet de eerste stappen naar het gebruik ervan-Met 40 haalbare recepten om met verse ingrediënten onvergetelijke maaltijden te maken-Zowel geschikt voor thuiskoks met ambitie als voor professionals die meer inzicht willen krijgen in de werking van de kamadoJeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. In 2006 kwam hij in aanraking met de kamado en sinds 2007 is hij eigenaar van het bedrijf Het Kookvuur, dat zich bezighoudt met catering, demonstraties en workshops. Leonard Elenbaas is chef-kok en eigenaar van restaurant Pure Passie in 's Gravezande en kookt vrijwel dagelijks met een kamado in zijn restaurantkeuken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Uitgever
Fontaine Uitgevers
ISBN
9789059565203
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Hét handboek voor iedere kamado-gebruiker


-Maak kennis met de kamado: een van oorsprong Japanse kleioven, zoals de Big Green Egg, de Grill Dome en de Primo
-Leer alles over de geschiedenis van de kamado en zet de eerste stappen naar het gebruik ervan
-Met 40 haalbare recepten om met verse ingrediënten onvergetelijke maaltijden te maken
-Zowel geschikt voor thuiskoks met ambitie als voor professionals die meer inzicht willen krijgen in de werking van de kamado


Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. In 2006 kwam hij in aanraking met de kamado en sinds 2007 is hij eigenaar van het bedrijf Het Kookvuur, dat zich bezighoudt met catering, demonstraties en workshops. Leonard Elenbaas is chef-kok en eigenaar van restaurant Pure Passie in 's Gravezande en kookt vrijwel dagelijks met een kamado in zijn restaurantkeuken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Uitgever
Fontaine Uitgevers
ISBN
9789059565203
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht