Home baked

Prijs € 34,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Yvette van Boven

Hardback | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hét vervolg op de drie bestsellers van de veelgeprezen en veelgelezen Yvette van Boven!-Meer dan 200 heerlijke recepten voor de thuisbakker-Met foto's waarvan het water je in de mond loopt -Yvette leert haar lezers de lekkerste dingen te maken - van frambozen- en kokoscakejes tot rogge-crackers, van chocolade-olijfoliecake tot kruidige kletskoppen-Met glutenvrije, (snelle) suikervrije en lactosevrije receptenYvette van Boven is foodstylist, culinair redacteur van Libelle en columnist van Volkskrant Magazine. Yvettes 'Home Made' en de opvolgers 'Home Made Winter' en 'Home made Zomer'-boeken verschenen in Engelse, Duitse en Franse vertaling en werden overladen met prijzen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Yvette van Boven
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789059565678
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
386

Beschrijving

Hét vervolg op de drie bestsellers van de veelgeprezen en veelgelezen Yvette van Boven!

-Meer dan 200 heerlijke recepten voor de thuisbakker
-Met foto's waarvan het water je in de mond loopt
-Yvette leert haar lezers de lekkerste dingen te maken - van frambozen- en kokoscakejes tot rogge-crackers, van chocolade-olijfoliecake tot kruidige kletskoppen
-Met glutenvrije, (snelle) suikervrije en lactosevrije recepten


Yvette van Boven is foodstylist, culinair redacteur van Libelle en columnist van Volkskrant Magazine. Yvettes 'Home Made' en de opvolgers 'Home Made Winter' en 'Home made Zomer'-boeken verschenen in Engelse, Duitse en Franse vertaling en werden overladen met prijzen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Yvette van Boven
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789059565678
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
386

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht