IJs en ijsdesserts

€ 14,50
Prijs € 7,99

Uitverkocht

Joanna Farrow, Sinclair Lewis

Paperback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De ultieme stap-voor-staphandleiding voor het maken van onvergetelijk ijs, sorbets, granita’s en bevroren desserts, met prachtige foto’s. In het uitgebreide naslagwerk vind je tips om de juiste benodigdheden te kiezen en te gebruiken, zoals ijsmachines, bombes, ijsvormen en -lepels. Met belangrijke aanwijzingen voor het op smaak brengen, golven, marmeren en laagjes maken van ijs verander je basisrecepten in onweerstaanbare lekkernijen. Ontdek een overvloed aan verfijnde ijsdesserts, zoals taarten, bombes en terrines, bijzondere warme desserts met een smeltende ijsvulling en een reeks lichte en verfrissende ijsdranken.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Joanna Farrow, Sinclair Lewis
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048303038
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Beschrijving

De ultieme stap-voor-staphandleiding voor het maken van onvergetelijk ijs, sorbets, granita’s en bevroren desserts, met prachtige foto’s.

In het uitgebreide naslagwerk vind je tips om de juiste benodigdheden te kiezen en te gebruiken, zoals ijsmachines, bombes, ijsvormen en -lepels. Met belangrijke aanwijzingen voor het op smaak brengen, golven, marmeren en laagjes maken van ijs verander je basisrecepten in onweerstaanbare lekkernijen.

Ontdek een overvloed aan verfijnde ijsdesserts, zoals taarten, bombes en terrines, bijzondere warme desserts met een smeltende ijsvulling en een reeks lichte en verfrissende ijsdranken.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Joanna Farrow, Sinclair Lewis
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048303038
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 29,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angélique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    39,99
  • Smaakvrienden groenten | Angélique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • Jamie in 15 minuten | Jamie Oliver (ISBN 9789021552767)
    29,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht