Inter Scaldes jannis Brevet

cuisine & art

Prijs € 65,00

Uitverkocht

Will Jansen, Claudia Brevet

Hardback | December 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Synesthesie tussen koken en kunst staat centraal in dit kookboek van Jannis Brevet. Indrukwekkende foto's tonen de inspiratie die is ontstaan uit de verbinding tussen waarnemingen en voorstellingen uit verschillende zintuigsferen. Kleuren, lijnen, vormen en structuren inspireren bij het koken. Rood is warm, blauw is water en vis. Het is de rode draad in dit boek, een kookboek op basis van inspiratie verkregen door kunst en de wisselwerking van indrukken. Jannis Zeeuwse' nuchtere nononsense gevoel bij het koken, contrasteert sterk met zijn streven om gerechten in balans en opperste perfectie te bereiden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Will Jansen, Claudia Brevet
Uitgever
Terra
ISBN
9789089890900
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Synesthesie tussen koken en kunst staat centraal in dit kookboek van Jannis Brevet. Indrukwekkende foto's tonen de inspiratie die is ontstaan uit de verbinding tussen waarnemingen en voorstellingen uit verschillende zintuigsferen. Kleuren, lijnen, vormen en structuren inspireren bij het koken. Rood is warm, blauw is water en vis. Het is de rode draad in dit boek, een kookboek op basis van inspiratie verkregen door kunst en de wisselwerking van indrukken. Jannis Zeeuwse' nuchtere nononsense gevoel bij het koken, contrasteert sterk met zijn streven om gerechten in balans en opperste perfectie te bereiden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Will Jansen, Claudia Brevet
Uitgever
Terra
ISBN
9789089890900
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht