Prijs | € 6,50 |
Uitverkocht
Hardback | Oktober 2014 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Pizza, pasta en risotto zijn wereldberoemde vertegenwoordigers van 'la cucina italiana', maar de italiaanse regionale keuken heeft nog zoveel meer te bieden. In dit boek vindt u niet alleen klassiekers die iedereen kent en lekker vindt, maar ook bijzondere recepten waarmee u de italiaan op de hoek moeiteloos naar de kroon steekt.
Specificaties
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789048310678
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2014
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 240
Beschrijving
Pizza, pasta en risotto zijn wereldberoemde vertegenwoordigers van 'la cucina italiana', maar de italiaanse regionale keuken heeft nog zoveel meer te bieden. In dit boek vindt u niet alleen klassiekers die iedereen kent en lekker vindt, maar ook bijzondere recepten waarmee u de italiaan op de hoek moeiteloos naar de kroon steekt.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789048310678
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2014
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 240