Jam

maak je eigen confituur, limonade, chutney, compote, drankje, pesto en nog veel meer

Prijs € 18,95

Uitverkocht

Ghillie James

Hardback | Mei 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een boek vol tips en trucs om zelf de beste jams, limonades en chutneys te maken. Hoe werkt het geleerproces, en hoe steriliseer je de potten en flessen op een eenvoudige en snelle manier? Ghillie James rekent af met ouderwetse, ingewikkelde manieren van inmaken. Per seizoen beschrijft ze welk fruit en welke groente op zijn best is en hoe je die vervolgens kunt verwerken tot overheerlijke jams, compotes, drankjes en pesto’s. Dit boek onderscheidt zich door de geweldige inmaakrecepten voor allerhande gerechtjes die je in een pot of fles kunt doen. Bij ieder basisrecept voor bijvoorbeeld een jam, chutney of limonade staat bovendien een recept met de jam zelf, heel handig als je twintig potjes in de kast hebt staan!  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ghillie James
Uitgever
Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W.
ISBN
9789023013167
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Een boek vol tips en trucs om zelf de beste jams, limonades en chutneys te maken. Hoe werkt het geleerproces, en hoe steriliseer je de potten en flessen op een eenvoudige en snelle manier? Ghillie James rekent af met ouderwetse, ingewikkelde manieren van inmaken. Per seizoen beschrijft ze welk fruit en welke groente op zijn best is en hoe je die vervolgens kunt verwerken tot overheerlijke jams, compotes, drankjes en pesto’s.

Dit boek onderscheidt zich door de geweldige inmaakrecepten voor allerhande gerechtjes die je in een pot of fles kunt doen. Bij ieder basisrecept voor bijvoorbeeld een jam, chutney of limonade staat bovendien een recept met de jam zelf, heel handig als je twintig potjes in de kast hebt staan!
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ghillie James
Uitgever
Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W.
ISBN
9789023013167
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht