Koken met bier

Prijs € 17,99

Uitverkocht

Paul Mercurio

Paperback | Juni 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'ALS EEN RECEPT TOCH VOCHT NODIG HEEFT, DAN KAN HET NET ZO GOED BIER ZIJN' Als u dacht dat bier goed is om te drinken maar niet echt om mee te koken, dan zal dit boek u op andere gedachten brengen. Er zijn tientallen bierstijlen, van licht en fruitig tot vol en moutig. Bier neemt de smaken op waarmee het wordt gebrouwen en ontwikkelt complexiteit tijdens het brouwproces. De resultaten zijn eindeloos gevarieerd en geschikt voor allerlei gerechten, als toevoeging én als wezenlijk ingrediënt. In Koken met bier presenteert bierliefhebber en gepassioneerde thuiskok Paul Mercurio 87 van zijn favoriete recepten. Voor beginners beschrijft Paul de diverse biertypes en suggereert hij geschikte stijlen en merken bij elk gerecht. Probeer Pauls heerlijke en vernieuwende recepten en u zult nooit meer hetzelfde tegen bier aan kijken. Danser, choreograaf, acteur en tv-persoonlijkheid Paul Mercurio is altijd dol geweest op eten. Na diverse optredens in tal van Australische kookshows kreeg Paul zijn eigen kookprogramma, Mercurio's menu. Meer dan zestig afleveringen later heeft hij ruim 200 originele recepten ontwikkeld voor zijn show. Dit is zijn tweede kookboek. Paul is enthousiast over alles wat met bier te maken heeft en brouwt sinds 1988 ook zelf. Hij presenteerde de Australian International Beer Awards, de Perth Beer Awards en de New Zealand International Beer Awards, waar hij ook jurylid was. Paul is geen beroepskok, maar houdt gewoon van koken, van de creativiteit ervan, van mooie producten, uitstekende maaltijden en van het delen met familie en vrienden, onder het genot uiteraard van een goed glas bier.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul Mercurio
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048305605
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

'ALS EEN RECEPT TOCH VOCHT NODIG HEEFT, DAN KAN HET NET ZO GOED BIER ZIJN'

Als u dacht dat bier goed is om te drinken maar niet echt om mee te koken, dan zal dit boek u op andere gedachten brengen. Er zijn tientallen bierstijlen, van licht en fruitig tot vol en moutig. Bier neemt de smaken op waarmee het wordt gebrouwen en ontwikkelt complexiteit tijdens het brouwproces. De resultaten zijn eindeloos gevarieerd en geschikt voor allerlei gerechten, als toevoeging én als wezenlijk ingrediënt.

In Koken met bier presenteert bierliefhebber en gepassioneerde thuiskok Paul Mercurio 87 van zijn favoriete recepten. Voor beginners beschrijft Paul de diverse biertypes en suggereert hij geschikte stijlen en merken bij elk gerecht.

Probeer Pauls heerlijke en vernieuwende recepten en u zult nooit meer hetzelfde tegen bier aan kijken.


Danser, choreograaf, acteur en tv-persoonlijkheid Paul Mercurio is altijd dol geweest op eten. Na diverse optredens in tal van Australische kookshows kreeg Paul zijn eigen kookprogramma, Mercurio's menu. Meer dan zestig afleveringen later heeft hij ruim 200 originele recepten ontwikkeld voor zijn show. Dit is zijn tweede kookboek.

Paul is enthousiast over alles wat met bier te maken heeft en brouwt sinds 1988 ook zelf. Hij presenteerde de Australian International Beer Awards, de Perth Beer Awards en de New Zealand International Beer Awards, waar hij ook jurylid was.

Paul is geen beroepskok, maar houdt gewoon van koken, van de creativiteit ervan, van mooie producten, uitstekende maaltijden en van het delen met familie en vrienden, onder het genot uiteraard van een goed glas bier.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul Mercurio
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048305605
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht