Hamburgers

uit het atelier van Big Fernand

Prijs € 8,95

In herdruk

Steve Burggraf, Guillaume Pagliano, Alexandre Auriac

Hardback | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De perfecte hamburgers maken doe je met behulp van dit kookboek. Het lijkt zo simpel, een smaakvolle hamburger bereiden. Maar toch komt er heel wat bij kijken wil je de perfecte hamburger kunnen serveren. Hoe kies je het beste vlees en hoe kruid je dat, hoe bak je een lekker broodje, welke kaassoort en welke verse kruiden neem je en hoe maak je een goede saus? Op al deze vragen krijg je antwoord in het kookboek 'hamburgers'. Een klassieker als de cheeseburger, maar ook verrassende burgers met courgette en geitenkaas, tonijntartaar of lam en chorizo; Big Fernand geeft verleidelijke hamburgerrecepten en bijpassende sausrecepten prijs.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Steve Burggraf, Guillaume Pagliano, Alexandre Auriac
Uitgever
Good Cook B.V.
ISBN
9789461430922
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
72

Beschrijving

De perfecte hamburgers maken doe je met behulp van dit kookboek. Het lijkt zo simpel, een smaakvolle hamburger bereiden. Maar toch komt er heel wat bij kijken wil je de perfecte hamburger kunnen serveren. Hoe kies je het beste vlees en hoe kruid je dat, hoe bak je een lekker broodje, welke kaassoort en welke verse kruiden neem je en hoe maak je een goede saus? Op al deze vragen krijg je antwoord in het kookboek 'hamburgers'.

Een klassieker als de cheeseburger, maar ook verrassende burgers met courgette en geitenkaas, tonijntartaar of lam en chorizo; Big Fernand geeft verleidelijke hamburgerrecepten en bijpassende sausrecepten prijs.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Steve Burggraf, Guillaume Pagliano, Alexandre Auriac
Uitgever
Good Cook B.V.
ISBN
9789461430922
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
72

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,95
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 29,95

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,95
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    29,95
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    19,95
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,95
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    39,95
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,95
  • Jamie in 15 minuten | Jamie Oliver (ISBN 9789021552767)
    29,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht