Ma cuisine

escoffier voor iedereen

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Auguste Escoffier

Hardback | Februari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De naam Escoffier behoeft nauwelijks introductie. Als chefkok in de meest gerenommeerde restaurants van zijn tijd verwierf hij wereldfaam. Op basis van zijn eigen ervaringen schreef hij in 1902 Le Guide Culinaire, waarin hij de principes van de kookkunst en de traditionele technieken uitlegde. Deze 'Guide' is nog steeds de bijbel voor alle professionele koks.Daarnaast schreef hij een tweede boek : Ma Cuisine. Ook voor amateur-koks kwam er aldus een standaardwerk voorhanden met een totaaloverzicht van de klassieke keuken.Nu, bijna honderd jaar na het verschijnen van de Franse editie, is dit boek nog steeds actueel. Deze Nederlandse vertaling van de bijbel voor amateur koks is voorzien van 48 kleurenfoto's van gerechten bereid volgens de Ma Cuisine receptuur.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Auguste Escoffier
Uitgever
Hes & De Graaf Publishers
ISBN
9789059565340
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
892

Beschrijving

De naam Escoffier behoeft nauwelijks introductie. Als chefkok in de meest gerenommeerde restaurants van zijn tijd verwierf hij wereldfaam. Op basis van zijn eigen ervaringen schreef hij in 1902 Le Guide Culinaire, waarin hij de principes van de kookkunst en de traditionele technieken uitlegde. Deze 'Guide' is nog steeds de bijbel voor alle professionele koks.

Daarnaast schreef hij een tweede boek : Ma Cuisine. Ook voor amateur-koks kwam er aldus een standaardwerk voorhanden met een totaaloverzicht van de klassieke keuken.

Nu, bijna honderd jaar na het verschijnen van de Franse editie, is dit boek nog steeds actueel. Deze Nederlandse vertaling van de bijbel voor amateur koks is voorzien van 48 kleurenfoto's van gerechten bereid volgens de Ma Cuisine receptuur.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Auguste Escoffier
Uitgever
Hes & De Graaf Publishers
ISBN
9789059565340
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
892

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht