Met vrienden van de smaak aan tafel

inspirerende gerechten met lokale producten

Prijs € 35,00

Uitverkocht

Didier Bastiaens

Paperback | Juni 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wie ooit mee aan tafel schoof bij Vrienden van de Smaak genoot van een ontdekkingstocht naar authentieke smaken, pure productenen prachtige plekken. Vrienden van de Smaak, u zegt? Vrienden van de Smaak organiseert sinds 2012 bijzondere buitendiners op unieke locaties in heel België. Aan één lange tafel, samen met een zeventigtal gasten, geniet je van een vijfgangendiner van een regionale topchef in openlucht. Op je bord: seizoensproducten van lokale producenten, die hun verhaal aan tafel komen vertellen. In dit prachtige kijkboek vind je niet alleen informatie over lokale producten en ingrediënten, maar krijg je eveneens een uitzonderlijke inkijk in enkele bijzondere, nagenoeg onbekende locaties in België: het kasteel van Hex in Heers, het Ursulinenklooster in Sint- Katelijne-Waver, het wijndomein van Chenoy in Emines... Bij elke locatie hoort een Belgische topchef, die een heerlijk vijfgangenmenu voorstelt. Wout Bru,Kwinten De Paepe, Yannick Van Aeken en vele anderen geven hun keukengeheimen prijs.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Didier Bastiaens
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089314338
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Wie ooit mee aan tafel schoof bij Vrienden van de Smaak genoot van een ontdekkingstocht naar authentieke smaken, pure productenen prachtige plekken. Vrienden van de Smaak, u zegt? Vrienden van de Smaak organiseert sinds 2012 bijzondere buitendiners op unieke locaties in heel België. Aan één lange tafel, samen met een zeventigtal gasten, geniet je van een vijfgangendiner van een regionale topchef in openlucht. Op je bord: seizoensproducten van lokale producenten, die hun verhaal aan tafel komen vertellen. In dit prachtige kijkboek vind je niet alleen informatie over lokale producten en ingrediënten, maar krijg je eveneens een uitzonderlijke inkijk in enkele bijzondere, nagenoeg onbekende locaties in België: het kasteel van Hex in Heers, het Ursulinenklooster in Sint- Katelijne-Waver, het wijndomein van Chenoy in Emines... Bij elke locatie hoort een Belgische topchef, die een heerlijk vijfgangenmenu voorstelt. Wout Bru,Kwinten De Paepe, Yannick Van Aeken en vele anderen geven hun keukengeheimen prijs.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Didier Bastiaens
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089314338
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht