Minibijbel Inmaken

het complete boek over jam, gelei, tafelzuur, relish en chutney, met meer dan 150 verrukkelijke recepten

Prijs € 10,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Catherine Atkinson, Maggie Mayhew

Hardback | Juni 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Minibijbel Inmaken is een compleet naslagwerk voor wie de kunst van het conserveren onder de knie wil krijgen: alles komt aan de orde, van het maken van jam en gelei tot het inleggen in zout, suiker, azijn en alcohol. Met een beschrijving van alle soorten conserven, van vruchtenpasta, jam en gelei tot pittige conserven als tafelzuur, relish, chutney en mosterd. Meer dan 150 heerlijke recepten, waaronder klassiekers als zwartebessenjam en eigentijdse combinaties als rabarber-mandarijnchutney. Dankzij de eenvoudige, rijk geïllustreerde aanwijzingen en meer dan 450 prachtige foto's verkrijgt u altijd een perfect resultaat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Catherine Atkinson, Maggie Mayhew
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048308279
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De Minibijbel Inmaken is een compleet naslagwerk voor wie de kunst van het conserveren onder de knie wil krijgen: alles komt aan de orde, van het maken van jam en gelei tot het inleggen in zout, suiker, azijn en alcohol. Met een beschrijving van alle soorten conserven, van vruchtenpasta, jam en gelei tot pittige conserven als tafelzuur, relish, chutney en mosterd. Meer dan 150 heerlijke recepten, waaronder klassiekers als zwartebessenjam en eigentijdse combinaties als rabarber-mandarijnchutney. Dankzij de eenvoudige, rijk geïllustreerde aanwijzingen en meer dan 450 prachtige foto's verkrijgt u altijd een perfect resultaat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Catherine Atkinson, Maggie Mayhew
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048308279
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht