Mix en meer

recepten voor de magimix

Prijs € 30,95

Uitverkocht

Jessica Lek

Hardback | April 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Haal meer uit je keukenmachine!Ontdek de veelzijdigheid van de Magimix foodprocessor en bereid lekkere en mooie gerechten met behulp van deze populaire keukenmachine.De verfijnde en toegankelijke receptuur, waarin het draait om het combineren van de juiste smaken en werken met verse en eerlijke ingrediënten, is zeer gevarieerd: amuses, voorgerechten, hoofd- en bijgerechten, kazen en desserts, dranken en natuurlijk heel veel basisrecepten voor het maken van de perfecte sauzen en dressings.In 'Mix & Meer' staan klassiekers als steak tartaar en gravad lax, maar ook creatieve gerechten als gefrituurde gepaneerde konijnenboutjes en verveine ijsthee granité. Met behulp van de foodprocessor wordt het nu nog eenvoudiger om deze magische gerechten te bereiden.Dankzij de goede uitleg van technieken en de vele tips en trucs leer je om meer uit je keukenmachine te halen; van mixen en raspen tot fijnhakken en snijden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jessica Lek
Uitgever
Good Cook B.V.
ISBN
9789461430953
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Haal meer uit je keukenmachine!

Ontdek de veelzijdigheid van de Magimix foodprocessor en bereid lekkere en mooie gerechten met
behulp van deze populaire keukenmachine.

De verfijnde en toegankelijke receptuur, waarin het draait om het combineren van de juiste smaken en werken met verse en eerlijke ingrediënten, is zeer gevarieerd: amuses, voorgerechten, hoofd- en
bijgerechten, kazen en desserts, dranken en natuurlijk heel veel basisrecepten voor het maken van de perfecte sauzen en dressings.

In 'Mix & Meer' staan klassiekers als steak tartaar en gravad lax, maar ook creatieve gerechten als
gefrituurde gepaneerde konijnenboutjes en verveine ijsthee granité. Met behulp van de foodprocessor wordt het nu nog eenvoudiger om deze magische gerechten te bereiden.

Dankzij de goede uitleg van technieken en de vele tips en trucs leer je om meer uit je keukenmachine te halen; van mixen en raspen tot fijnhakken en snijden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jessica Lek
Uitgever
Good Cook B.V.
ISBN
9789461430953
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht