Mix with the best

overheerlijke recepten voor 12 personen of meer

Prijs € 45,00

Uitverkocht

Sergio Herman

Hardback | April 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Tiramisu voor 14 personen, 30 glazen sabayon, 32 cannelloni, 35 minipizza's, 80 chocoladecakejes, 40 kleine broodjes, 120 meringues en nog veel meer. Met de nieuwe KitchenAid® ArtisanTM mixer/keukenrobot met in de hoogte verstelbare kom van 6,9 L kun je probleemloos grote hoeveelheden in één keer klaarmaken. Vertrekkend vanuit klassieke basisrecepten creëerde de Nederlandse driesterrenchef Sergio Herman van restaurant Oud Sluis exclusief voor KitchenAid Europa 25 creatieve en smakelijke gerechten. Zowel de gepassioneerde foodie als de professionele chef-kok zullen zich hiermee kunnen uitleven om voor grote feesten te koken. Recepten: Sergio Herman - Fotografie: Tony Le Duc - Vormgeving: Nej De Doncker.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sergio Herman
Uitgever
Minestrone
ISBN
9789490028404
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Tiramisu voor 14 personen, 30 glazen sabayon, 32 cannelloni, 35 minipizza's, 80 chocoladecakejes, 40 kleine broodjes, 120 meringues en nog veel meer.
Met de nieuwe KitchenAid® ArtisanTM mixer/keukenrobot met in de hoogte verstelbare kom van 6,9 L kun je probleemloos grote hoeveelheden in één keer klaarmaken.
Vertrekkend vanuit klassieke basisrecepten creëerde de Nederlandse driesterrenchef Sergio Herman van restaurant Oud Sluis exclusief voor KitchenAid Europa 25 creatieve en smakelijke gerechten.
Zowel de gepassioneerde foodie als de professionele chef-kok zullen zich hiermee kunnen uitleven om voor grote feesten te koken.
Recepten: Sergio Herman - Fotografie: Tony Le Duc - Vormgeving: Nej De Doncker.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sergio Herman
Uitgever
Minestrone
ISBN
9789490028404
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht