Modern koken in Nederland De Veluwe

Prijs € 14,95

Tijdelijk niet beschikbaar

E. van Veluwen

Paperback | November 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Eric van Veluwen, patron cuisinier van Landgoed Rhederoord was één van de eerste koks in Nederland die op een culinair hoog niveau biologisch kookte. Hij weet ‘oude’, beproefde, biologische waarden te combineren met nieuwe, opwindende receptuur, gebruikmakend van bijzondere, soms eeuwenoude streekproducten van de Veluwe. In Modern Koken in Nederland staan recepten die snel en gemakkelijk zijn, maar ook recepten van vroeger die bijna niemand meer kent maar die niet verloren mogen gaan. Eric van Veluwen is behalve topkok ook groot pleitbezorger van biologische producten. Hij is betrokken bij de taskforce “Biologisch, eigenlijk heel logisch”, een project van o.a. het ministerie van Landbouw. Hij verricht werkzaamheden voor “Biologica”, het landelijk platform voor biologische voeding en landbouw, hij helpt mee om het “Eko-keurmerk” een gezicht te geven en hij is actief betrokken bij “De Week van de Smaak”.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
E. van Veluwen
Uitgever
KunstMag
ISBN
9789075979039
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
146

Beschrijving

Eric van Veluwen, patron cuisinier van Landgoed Rhederoord was één van de eerste koks in Nederland die op een culinair hoog niveau biologisch kookte. Hij weet ‘oude’, beproefde, biologische waarden te combineren met nieuwe, opwindende receptuur, gebruikmakend van bijzondere, soms eeuwenoude streekproducten van de Veluwe. In Modern Koken in Nederland staan recepten die snel en gemakkelijk zijn, maar ook recepten van vroeger die bijna niemand meer kent maar die niet verloren mogen gaan.

Eric van Veluwen is behalve topkok ook groot pleitbezorger van biologische producten. Hij is betrokken bij de taskforce “Biologisch, eigenlijk heel logisch”, een project van o.a. het ministerie van Landbouw. Hij verricht werkzaamheden voor “Biologica”, het landelijk platform voor biologische voeding en landbouw, hij helpt mee om het “Eko-keurmerk” een gezicht te geven en hij is actief betrokken bij “De Week van de Smaak”.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
E. van Veluwen
Uitgever
KunstMag
ISBN
9789075979039
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
146

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht