Moleculair Koken

de technieken verklaard, de allernieuwste recepten

Prijs € 10,95

Uitverkocht

A. Cazor, C. Lienard

Hardback | Augustus 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Anne Cazor en Christine Liénard, auteurs van dit boek, schreven een bijzonder culinair werk. Vol met moleculaire technieken, die ook thuis goed toepasbaar zijn. Het is een boek waar velen op zaten te wachten. Het leuke van Moleculair koken is dat het hele palet aan technieken overzichtelijk behandeld wordt, van het stollen van eiwit en karamelliseren tot het maken van emulsies en het (anti)-oxideren. Ook staan de ingrediënten én benodigde apparatuur duidelijk beschreven. Een ding moet wel gezegd worden: als je aan de slag gaat met de receptuur uit dit boek dien je wel de basistechniek van het koken te beheersen. Want dat is immers de grondslag van het succes van dat wat op tafel komt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A. Cazor, C. Lienard
Uitgever
Good Cook B.V.
ISBN
9789073191686
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
159

Beschrijving

Anne Cazor en Christine Liénard, auteurs van dit boek, schreven een bijzonder culinair werk. Vol met moleculaire technieken, die ook thuis goed toepasbaar zijn. Het is een boek waar velen op zaten te wachten. Het leuke van Moleculair koken is dat het hele palet aan technieken overzichtelijk behandeld wordt, van het stollen van eiwit en karamelliseren tot het maken van emulsies en het (anti)-oxideren. Ook staan de ingrediënten én benodigde apparatuur duidelijk beschreven. Een ding moet wel gezegd worden: als je aan de slag gaat met de receptuur uit dit boek dien je wel de basistechniek van het koken te beheersen. Want dat is immers de grondslag van het succes van dat wat op tafel komt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A. Cazor, C. Lienard
Uitgever
Good Cook B.V.
ISBN
9789073191686
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
159

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht