Koken uit de voorraadkast en de diepvries

Prijs € 9,99

Uitverkocht

Dominique Wynter

Hardback | September 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Koken uit een kookboek kan heel erg leuk zijn, maar soms heb je er wel wat tijd voor nodig. Het begint al bij de ingrediëntenlijst: vaak heb je niet alles in huis en moet je eerst nog naar de supermarkt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dominique Wynter
Uitgever
Standaard Uitgeverij
ISBN
9789002240348
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Koken uit een kookboek kan heel erg leuk zijn, maar soms heb je er wel wat tijd voor nodig. Het begint al bij de ingrediëntenlijst: vaak heb je niet alles in huis en moet je eerst nog naar de supermarkt. Het resultaat: je begint er gewoon niet aan en belt de pizzakoerier. Maar om lekker en gezond te koken hoef je niet iedere dag naar de supermarkt.

Met een goed beheer van je voorraadkast en je diepvries kom je al een heel eind en kun je de hele week door verrassend lekker koken. Hoe doe je dat? Koken uit de voorraadkast en de diepvries helpt je op weg. Eerst en vooral vind je een lijstje met producten die je altijd in huis zou moeten hebben.

Met dit lijstje kun je alle gerechten van het boek maken. Dan vind je creatieve recepten zoals bladerdeegrolletjes met spinazie, kaas en gegrilde paprika, kikkererwtensoep met een korstje, zomerse varkenslapjes met koude tonijnsaus, kip met gedroogd fruit uit de oven, ovenschotel met broccoli en witte vis en Schotse krabgratin. En natuurlijk vind je er ook zoetigheden voor onverwacht bezoek: crumble met zomerbessen of confituurtaart, bijvoorbeeld.

Ten slotte staan er bij elk gerecht tips om te variëren als je toch iets niet in huis hebt. De variatie is eindeloos, maar één ding hebben deze recepten gemeen: ze zijn makkelijk te maken. Koken uit de voorraadkast en de diepvries zal voortaan een van de producten zijn die je altijd in huis hebt.
 


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dominique Wynter
Uitgever
Standaard Uitgeverij
ISBN
9789002240348
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht