Noma

tijd en plaats in de Nordic keuken

Prijs € 49,95

Uitverkocht

René Redzepi

Hardback | Mei 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Nederlandse vertaling van dit betoverende kookboek geeft een exclusief kijkje in een van de interessantste restaurants ter wereld, Noma, en zijn invloedrijke chef-kok Rene Redzepi. Het prachtige boek kreeg onlangs een prijs voor beste kookboek 2011 in de categorie Vormgeving.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
René Redzepi
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021549859
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
354

Beschrijving

Dit betoverende kookboek geeft een exclusief kijkje in een van de interessantste restaurants ter wereld, Noma, en zijn invloedrijke chef-kok Rene Redzepi. Het onthult de filosofie en de processen achter dit Kopenhaagse restaurant met twee Michelinsterren. Dit boek bevat een unieke en bijzondere collectie van ruim 90 recepten, elk gemaakt door Redzepi en in Noma geserveerd met meer dan 200 unieke foto’s van de gerechten, het restaurant, de leveranciers en het inspirerende Noordse landschap.

Gerechten zijn puur, vers, gezond, traditioneel, dicht bij de natuur en lokaal, maar óók innovatief en creatief. Met verhalen, foto’s, recepten en een dagboek van de beste chef ter wereld is Noma een pareltje voor iedereen die het avontuur van Redzepi en de Nordic Cuisine wil meebeleven.

Met Noma's tweede overwinning is de aandacht voor de moleculaire keuken definitief vershoven naar de pure, natuurlijke, regionale keuken, in het bijzonder de Nordic Cuisine.

Het prachtige boek kreeg onlangs een prijs voor beste kookboek 2011 in de categorie Vormgeving.

[deze uitgave betreft de Nederlandse vertaling]


 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
René Redzepi
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021549859
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
354

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht