Pane e Panini

de beste Italiaanse recepten voor brood, broodjes en pizza's

Prijs € 24,95

Uitverkocht

U. Ferrigno

Hardback | Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Veel mensen hebben nauwelijks tijd om zelf brood te bakken, terwijl het toch zo leuk is om bijvoorbeeld samen met de kinderen deeg te kneden en brood of pizza's te maken. Daarom heeft Ursula Ferrigno, bakker en moeder, in dit boek haar favoriete 'snelle brood- en pizzarecepten' opgenomen. De technieken die Ursula hanteert kosten weinig tijd, maar resulteren in heerlijke broodgerechten. Dit boek bevat niet alleen recepten voor klassiek brood, maar ook voor brood dat van nature 'snel' is, zoals platbrood en pizza. Uiteraard ontbreken de hartige taarten en de zoete broodjes niet. Geniet van warme knapperige broodjes met camembert en paddenstoelen, pizza met rode ui en geitenkaas en focaccia met tomaat, ui en rucola.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
U. Ferrigno
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789043910897
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Veel mensen hebben nauwelijks tijd om zelf brood te bakken, terwijl het toch zo leuk is om bijvoorbeeld samen met de kinderen deeg te kneden en brood of pizza's te maken. Daarom heeft Ursula Ferrigno, bakker en moeder, in dit boek haar favoriete 'snelle brood- en pizzarecepten' opgenomen. De technieken die Ursula hanteert kosten weinig tijd, maar resulteren in heerlijke broodgerechten. Dit boek bevat niet alleen recepten voor klassiek brood, maar ook voor brood dat van nature 'snel' is, zoals platbrood en pizza. Uiteraard ontbreken de hartige taarten en de zoete broodjes niet. Geniet van warme knapperige broodjes met camembert en paddenstoelen, pizza met rode ui en geitenkaas en focaccia met tomaat, ui en rucola.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
U. Ferrigno
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789043910897
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 29,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • Jamie in 15 minuten | Jamie Oliver (ISBN 9789021552767)
    29,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht