Prijs | € 23,99 |
Niet beschikbaar
EPUB met digitaal watermerk | Juni 2018 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Iedereen heeft wel z'n eigen recept voor spaghetti al ragù, pasta carbonara, pasta pesto etc. Chef en culinair journalist Giovanni D'Apice kent als geen ander de echte 'cucina povera' en is op zoek gegaan naar het 'oerrecept' van die Italiaanse toppers.Tien befaamde internationale chefs geven op hun beurt een hedendaagse interpretatie van deze klassiekers.Met voorwoord van de godfather van de pasta, Antonio Carluccio
Specificaties
- Auteur
- Giovanni D'Apice, Marco Paone
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789401451284
- Formaat
- EPUB met digitaal watermerk
- Publicatiedatum
- Juni 2018
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 192
Beschrijving
Iedereen heeft wel z'n eigen recept voor spaghetti al ragù, pasta carbonara, pasta pesto etc. Chef en culinair journalist Giovanni D'Apice kent als geen ander de echte 'cucina povera' en is op zoek gegaan naar het 'oerrecept' van die Italiaanse toppers.
Tien befaamde internationale chefs geven op hun beurt een hedendaagse interpretatie van deze klassiekers.
Met voorwoord van de godfather van de pasta, Antonio Carluccio
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Giovanni D'Apice, Marco Paone
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789401451284
- Formaat
- EPUB met digitaal watermerk
- Publicatiedatum
- Juni 2018
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 192