Prijs | € 10,99 |
Voor 21.00 besteld, morgen in huis.
Hardback | September 2014 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Pasta. Het is de nationale trots van Italië, waar ze het ook wel liefkozend ; architectuur voor de mond' noemen. En terecht, want er is geen gerecht waarmee je zoveel kunt variëren als pasta. Bovendien is elke vorm zo uitgedacht dat hij een perfecte eenheid vormt met de saus.In dit boek leer je verrukkelijke verse pasta én saus te maken. Maak klassiekers als spaghetti carbonara en ontdek verrassende variaties zoals tagliatelle met geroosterde pompoen en walnoten.
Specificaties
- Uitgever
- Veltman Distributie B.V.
- ISBN
- 9789490561147
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2014
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
Beschrijving
Pasta. Het is de nationale trots van Italië, waar ze het ook wel liefkozend ; architectuur voor de mond' noemen. En terecht, want er is geen gerecht waarmee je zoveel kunt variëren als pasta. Bovendien is elke vorm zo uitgedacht dat hij een perfecte eenheid vormt met de saus.
In dit boek leer je verrukkelijke verse pasta én saus te maken. Maak klassiekers als spaghetti carbonara en ontdek verrassende variaties zoals tagliatelle met geroosterde pompoen en walnoten.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Veltman Distributie B.V.
- ISBN
- 9789490561147
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2014
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig