Pizza

recepten van de beste Napolitaanse pizzabakkers

Prijs € 24,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Alba Pezone

Hardback | Augustus 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De vijf beste pizzabakkers van Napels - de bakermat van de pizza - geven hun recepten en geheimen bloot. Deze pizzabijbel - met een omvang van 360 pagina's! - bevat traditionele recepten en recepten met bijzondere producten. Net als hun makers zijn de pizza's karaktervol en vertellen ze een verhaal. Een verhaal dat voor iedere pizza weer anders is.Met behulp van dit kookboek maak je heerlijke klassiekers als pizza margherita en pizza marinara maar ook bijzondere bijzondere en fantasierijke pizza's als pizza peperoni & provola en pizza ai 4 pomodori.Met veel aandacht voor productuitleg, het selecteren van de perfecte ingrediënten en het maken van goed en lekker pizzadeeg.'Dit zalige boek leert je dat een pizza niet zomaar een pizza is. Italianen maken 'm met heel veel kennis, persoonlijkheid, liefde, ambacht én een hete oven en dat spat van de pagina's. Je wilt nog maar één ding: pizza's! - delicious.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Alba Pezone
Uitgever
Good Cook B.V.
ISBN
9789461430816
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
360

Beschrijving

De vijf beste pizzabakkers van Napels - de bakermat van de pizza - geven hun recepten en geheimen bloot. Deze pizzabijbel - met een omvang van 360 pagina's! - bevat traditionele recepten en recepten met bijzondere producten. Net als hun makers zijn de pizza's karaktervol en vertellen ze een verhaal. Een verhaal dat voor iedere pizza weer anders is.

Met behulp van dit kookboek maak je heerlijke klassiekers als pizza margherita en pizza marinara maar ook bijzondere bijzondere en fantasierijke pizza's als pizza peperoni & provola en pizza ai 4 pomodori.

Met veel aandacht voor productuitleg, het selecteren van de perfecte ingrediënten en het maken van goed en lekker pizzadeeg.

'Dit zalige boek leert je dat een pizza niet zomaar een pizza is. Italianen maken 'm met heel veel kennis, persoonlijkheid, liefde, ambacht én een hete oven en dat spat van de pagina's. Je wilt nog maar één ding: pizza's! - delicious.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Alba Pezone
Uitgever
Good Cook B.V.
ISBN
9789461430816
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
360

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bart Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • Jamie in 15 minuten | Jamie Oliver (ISBN 9789021552767)
    32,50
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht