Puur confituur

Prijs € 12,95

Uitverkocht

Minouche Pastier

Hardback | Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De lekkerste recepten voor jam, gelei en marmelade - 100% huisgemaakt - 100% puur Jam van friszure aardbeien, kersen en rabarber in het voorjaar, zonovergoten frambozen, bessen en abrikozen in de zomer, rijpe appels, peren en druiven in de herfst, of citrusvruchten en exotisch fruit in de winter... Voor elk seizoen en elke smaak is er wat wils! In dit nostalgische kookboek vind je jam-, gelei- en marmeladerecepten uit de goede oude tijd, recepten met net dat ietsje meer die zorgen voor een onovertroffen smaak en je helpen om seizoensfruit of een tuinoogst om te toveren tot zoet boterhambeleg of een heerlijke taartvulling.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Minouche Pastier
Uitgever
Deltas
ISBN
9789044739343
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Beschrijving

De lekkerste recepten voor jam, gelei en marmelade - 100% huisgemaakt - 100% puur Jam van friszure aardbeien, kersen en rabarber in het voorjaar, zonovergoten frambozen, bessen en abrikozen in de zomer, rijpe appels, peren en druiven in de herfst, of citrusvruchten en exotisch fruit in de winter... Voor elk seizoen en elke smaak is er wat wils! In dit nostalgische kookboek vind je jam-, gelei- en marmeladerecepten uit de goede oude tijd, recepten met net dat ietsje meer die zorgen voor een onovertroffen smaak en je helpen om seizoensfruit of een tuinoogst om te toveren tot zoet boterhambeleg of een heerlijke taartvulling.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Minouche Pastier
Uitgever
Deltas
ISBN
9789044739343
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht