Recepten uit Venetië

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Laura Zavan

Hardback | Augustus 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ontdek de rijkdom van de Venetiaanse keuken; van seizoensgebonden groenten tot de schatten van de zee. De lokale aperitief Aperole Spritz, antipasta van polenta en garnalen, of ravioli met artisjok, gegrilde zeeduivel, maar natuurlijk ook klassiekers als tiramisu en risotto; de gerechten in dit prachtig uitgevoerde kookboek zullen je verrassen met de smaken van de streek.Venetië is een mix van recepten, restaurants, winkels en markten en is een tastbaar souvenir om thuis alle smaken opnieuw te ervaren. Van rijst geteeld op de Povlakte tot zeevruchten, schaaldieren en vis uit de Lagune en van heerlijk bittere radicchio of artisjokken van het eiland Burano tot zachte goddelijke gnocchi. O sole mio.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Laura Zavan
Uitgever
Good Cook B.V.
ISBN
9789461431004
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

Ontdek de rijkdom van de Venetiaanse keuken; van seizoensgebonden groenten tot de schatten van de zee. De lokale aperitief Aperole Spritz, antipasta van polenta en garnalen, of ravioli met artisjok, gegrilde zeeduivel, maar natuurlijk ook klassiekers als tiramisu en risotto; de gerechten in dit prachtig uitgevoerde kookboek zullen je verrassen met de smaken van de streek.

Venetië is een mix van recepten, restaurants, winkels en markten en is een tastbaar souvenir om thuis alle smaken opnieuw te ervaren. Van rijst geteeld op de Povlakte tot zeevruchten, schaaldieren en vis uit de Lagune en van heerlijk bittere radicchio of artisjokken van het eiland Burano tot zachte goddelijke gnocchi. O sole mio.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Laura Zavan
Uitgever
Good Cook B.V.
ISBN
9789461431004
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht