RICARDO (e-Book)

de topchef die op zijn 21e een Michelinster kreeg

Prijs € 12,50
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Ricardo van Ede

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Ferran Adria van El Buli heeft eens gezegd dat ingrediënten in de keuken allemaal dezelfde culinaire waarde hebben en dat is ook zo. Je wilt gewoon het mooiste hebben en of dat nu een aardappel of een truffel is, het moet in de keuken allemaal dezelfde waarde hebben wat betreft kwaliteit. Ricardo is een aubade. Een lofzang van wonderkind en enfant terrible, topchef Ricardo van Ede, op de juiste ingrediënten in de keuken, een ode aan kwaliteit. Van Ede verhaalt over zijn inspiratie en motivatie om te koken, en hoe je moet leren met een ander oog naar verschillende producten te kijken. Als je je gasten tenminste een echt briljante maaltijd wilt serveren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ricardo van Ede
Uitgever
Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
ISBN
9789461560636
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2012
Bestandsgrootte
2237829 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

'Ferran Adria van El Buli heeft eens gezegd dat ingrediënten in de keuken allemaal dezelfde culinaire waarde hebben en dat is ook zo. Je wilt gewoon het mooiste hebben en of dat nu een aardappel of een truffel is, het moet in de keuken allemaal dezelfde waarde hebben wat betreft kwaliteit. Ricardo is een aubade. Een lofzang van wonderkind en enfant terrible, topchef Ricardo van Ede, op de juiste ingrediënten in de keuken, een ode aan kwaliteit. Van Ede verhaalt over zijn inspiratie en motivatie om te koken, en hoe je moet leren met een ander oog naar verschillende producten te kijken. Als je je gasten tenminste een echt briljante maaltijd wilt serveren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ricardo van Ede
Uitgever
Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
ISBN
9789461560636
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2012
Bestandsgrootte
2237829 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht