Suikerfiguren

14 prachtige modelleerprojecten voor feesttaarten

Prijs € 29,99

Uitverkocht

Carlos Lischetti

Hardback | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Heeft u iets te vieren met familie en vrienden? Verras dan eens een heel speciaal iemand met een zelfgemaakte en prachtig versierde taart. Breng uw taarten tot leven met behulp van de modelleertechnieken van de getalenteerde sugarcrafter Carlos Lischetti.- 14 prachtige feesttaarten met stap-voor-stapfoto's en duidelijke uitleg- Snelle en eenvoudige minitraktaties bij elk project, perfect voor presentjes en goodiebags- Een zeer fraai uitgevoerd boek voor sugarcrafters van alle niveausDe professionele en toch toegankelijke stijl van Carlos maakt het modelleren heel eenvoudig. Ook al heeft u nog geen enkele ervaring, u leert gegarandeerd hoe u schitterende, perfect afgewerkte figuren maakt. Bovendien vindt u bij elke taart een miniproject, zoals koekjes met glazuur, minicakejes en cakepops, die na het feest aan de gasten kunnen worden meegegeven.Carlos Lischetti's passie voor taartdecoratie en patisserie begon al meer dan twintig jaar geleden. Als jongetje beleefde Carlos zijn gelukkigste momenten in de keuken van zijn ouderlijk huis in Rosario, Argentinië. Hij bakte er taarten voor de hele familie en experimenteerde met het maken van decoraties van rolfondant. Zijn nieuwsgierigheid groeide en hij volgde diverse decoratiecursussen. Zo maakte hij kennis met allerlei modelleertechnieken, die hij zich al snel eigen maakte. Hij maakte van zijn hobby zijn beroep, dat hij uitoefende in Rosario. Maar Carlos wilde verder en stortte zich op nog meer cursussen, deze keer ook in Londen en Parijs.Carlos heeft zijn eigen persoonlijke stijl ontwikkeld, waardoor al zijn figuren er uniek uitzien. Hij heeft de hele wereld over gereisd en artikelen geschreven voor diverse tijdschriften op het gebied van sugarcraft en taartdecoratie. Inmiddels is hij nagenoeg overal bekend en een grote naam op het gebied van de kunst van sugarcraft.Tegenwoordig geeft hij les op een aantal internationale scholen, waaronder Squires Kitchen International School in Farnham, Surrey (Engeland).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carlos Lischetti
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048310159
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Heeft u iets te vieren met familie en vrienden? Verras dan eens een heel speciaal iemand met een zelfgemaakte en prachtig versierde taart. Breng uw taarten tot leven met behulp van de modelleertechnieken van de getalenteerde sugarcrafter Carlos Lischetti.

- 14 prachtige feesttaarten met stap-voor-stapfoto's en duidelijke uitleg
- Snelle en eenvoudige minitraktaties bij elk project, perfect voor presentjes en goodiebags
- Een zeer fraai uitgevoerd boek voor sugarcrafters van alle niveaus

De professionele en toch toegankelijke stijl van Carlos maakt het modelleren heel eenvoudig. Ook al heeft u nog geen enkele ervaring, u leert gegarandeerd hoe u schitterende, perfect afgewerkte figuren maakt. Bovendien vindt u bij elke taart een miniproject, zoals koekjes met glazuur, minicakejes en cakepops, die na het feest aan de gasten kunnen worden meegegeven.


Carlos Lischetti's passie voor taartdecoratie en patisserie begon al meer dan twintig jaar geleden. Als jongetje beleefde Carlos zijn gelukkigste momenten in de keuken van zijn ouderlijk huis in Rosario, Argentinië. Hij bakte er taarten voor de hele familie en experimenteerde met het maken van decoraties van rolfondant. Zijn nieuwsgierigheid groeide en hij volgde diverse decoratiecursussen. Zo maakte hij kennis met allerlei modelleertechnieken, die hij zich al snel eigen maakte. Hij maakte van zijn hobby zijn beroep, dat hij uitoefende in Rosario. Maar Carlos wilde verder en stortte zich op nog meer cursussen, deze keer ook in Londen en Parijs.

Carlos heeft zijn eigen persoonlijke stijl ontwikkeld, waardoor al zijn figuren er uniek uitzien. Hij heeft de hele wereld over gereisd en artikelen geschreven voor diverse tijdschriften op het gebied van sugarcraft en taartdecoratie. Inmiddels is hij nagenoeg overal bekend en een grote naam op het gebied van de kunst van sugarcraft.

Tegenwoordig geeft hij les op een aantal internationale scholen, waaronder Squires Kitchen International School in Farnham, Surrey (Engeland).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carlos Lischetti
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048310159
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht