Vegan kookboek

Prijs € 12,99

Uitverkocht

Hardback | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Of u nu voor veganistisch koken kiest vanwege gezondheidsredenen of omdat u milieubewuster wilt leven, deze manier van koken is een trend die tegenwoordig niet zo gemakkelijk over het hoofd te zien is. De veganistische keuken maakt geen gebruik van dierlijke producten en vele producten, zoals seitan, tofoe en sojareepjes, zijn inmiddels heel eenvoudig in de supermarkt verkrijgbaar. Naast de bekende favorieten, zoals spaghetti bolognese, burgers en panna cotta die van zuiver plantaardige ingrediënten zijn gemaakt, vindt u in dit boek ook een groot aantal nieuwe veganistische ideeën, variërend van feestgebraad in bladerdeeg en een lasagne van ratatouille tot burgers van kikkererwten. Al deze recepten bewijzen dat de veganistische keuken niet alleen gezond is, maar ook verrassende en heerlijke traktaties te bieden heeft.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
De Lantaarn B.V.
ISBN
9789461883919
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Of u nu voor veganistisch koken kiest vanwege gezondheidsredenen of omdat u milieubewuster wilt leven, deze manier van koken is een trend die tegenwoordig niet zo gemakkelijk over het hoofd te zien is. De veganistische keuken maakt geen gebruik van dierlijke producten en vele producten, zoals seitan, tofoe en sojareepjes, zijn inmiddels heel eenvoudig in de supermarkt verkrijgbaar.
Naast de bekende favorieten, zoals spaghetti bolognese, burgers en panna cotta die van zuiver plantaardige ingrediënten zijn gemaakt, vindt u in dit boek ook een groot aantal nieuwe veganistische ideeën, variërend van feestgebraad in bladerdeeg en een lasagne van ratatouille tot burgers van kikkererwten. Al deze recepten bewijzen dat de veganistische keuken niet alleen gezond is, maar ook verrassende en heerlijke traktaties te bieden heeft.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
De Lantaarn B.V.
ISBN
9789461883919
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht