Veggie based pizza

Prijs € 18,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Manon van Essen

Paperback | Mei 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Elke dag pizza en toch genoeg groenten! Snel, gemakkelijk en lekker. Ideaal voor drukbezette huishoudens Manon van Essen, auteur van Veggie bases pizza zorgt ervoor dat iedereen zonder schuldgevoel kan genieten van pizza's. De bodems bestaan voor 40% uit groenten (zoals bloemkool, biet of courgette) en bevatten 30% minder koolhydraten en calorieën. Ook de toppings van de pizza's maakt ze het liefst een stuk gezonder. In Veggie based pizza leer je hoe je de bodems zelf kunt maken én wat de beste en lekkerste smaakmakers zijn voor op je pizza. Met all time favorites en classics, maar ook voor zo nu en dan een echte sinner. Aangevuld met side-dishes en drinks. Voortaan is pizza your healthy pleasure! Zoals bijna elk goed verhaal begon ook dat van Manon van Essen in de kroeg, met vriendinnen filosoferend over een wereld waarin pizza net zo voedzaam zou kunnen zijn als een salade. Na eindeloos proberen en hard werken in een pizzeria om de kneepjes van het vak te leren kennen, ontdekte ze het ultieme recept voor de Magioni-pizzabodem, op basis van groenten.    Manon van Essen begon op haar twintigste met ondernemen. Ze was zeer succesvol met de app Handwriter, maar besloot het over een andere boeg te gooien. Haar uitgangspunt werd om met gezond eten aan de slag te gaan. Het ultieme massaproduct 'pizza' leek haar de ideale manier om de wereld te kunnen veroveren. Na een pittige periode van vallen en opstaan bereikte zij haar doel: haar gezonde pizzabodems kwamen in het schap van Albert Heijn. In rap tempo kon Magioni gaan samenwerken met nagenoeg elke supermarkt in Nederland. Duitsland, België en Spanje volgden, en recentelijk sloot de Engelse Waitrose zich aan bij haar klantenkring. Dagelijks gaan er 13.000 Magioni-pizza(bodem)s de toonbank over.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Manon van Essen
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000366118
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Elke dag pizza en toch genoeg groenten!

Snel, gemakkelijk en lekker. Ideaal voor drukbezette huishoudens

Manon van Essen, auteur van Veggie bases pizza zorgt ervoor dat iedereen zonder schuldgevoel kan genieten van pizza's. De bodems bestaan voor 40% uit groenten (zoals bloemkool, biet of courgette) en bevatten 30% minder koolhydraten en calorieën. Ook de toppings van de pizza's maakt ze het liefst een stuk gezonder. In Veggie based pizza leer je hoe je de bodems zelf kunt maken én wat de beste en lekkerste smaakmakers zijn voor op je pizza. Met all time favorites en classics, maar ook voor zo nu en dan een echte sinner. Aangevuld met side-dishes en drinks. Voortaan is pizza your healthy pleasure!

Zoals bijna elk goed verhaal begon ook dat van Manon van Essen in de kroeg, met vriendinnen filosoferend over een wereld waarin pizza net zo voedzaam zou kunnen zijn als een salade. Na eindeloos proberen en hard werken in een pizzeria om de kneepjes van het vak te leren kennen, ontdekte ze het ultieme recept voor de Magioni-pizzabodem, op basis van groenten.   

Manon van Essen begon op haar twintigste met ondernemen. Ze was zeer succesvol met de app Handwriter, maar besloot het over een andere boeg te gooien. Haar uitgangspunt werd om met gezond eten aan de slag te gaan. Het ultieme massaproduct 'pizza' leek haar de ideale manier om de wereld te kunnen veroveren. Na een pittige periode van vallen en opstaan bereikte zij haar doel: haar gezonde pizzabodems kwamen in het schap van Albert Heijn. In rap tempo kon Magioni gaan samenwerken met nagenoeg elke supermarkt in Nederland. Duitsland, België en Spanje volgden, en recentelijk sloot de Engelse Waitrose zich aan bij haar klantenkring. Dagelijks gaan er 13.000 Magioni-pizza(bodem)s de toonbank over.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Manon van Essen
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000366118
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht