Vleesbijbel

alles over rund & kalf, varken en lam

Prijs € 34,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Gertjan Kiers, Bas van Wijngaarden

Hardback | Maart 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vleesbijbel biedt je naast xx recepten ook talloze tips, prachtige beelden en alle (basis)technieken van het bereiden van vlees. Gertjan Kiers neemt je mee in zijn wereld van het ambachtelijke slagersvak. Aan de hand van eenvoudige stap voor stap beschrijvingen leert hij jou de kneepjes van het vak. Van ... tot ... en van ... tot ...., de meest interessante vleesgerechten staan straks bij jou op tafel! Als je je ooit afvroeg hoe het vlees in de meest geweldige restaurants zo'n ultieme smaakbeleving kon geven... hier is het antwoord!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gertjan Kiers, Bas van Wijngaarden
Uitgever
Carrera
ISBN
9789048833337
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
496

Beschrijving

Vleesbijbel biedt je naast xx recepten ook talloze tips, prachtige beelden en alle (basis)technieken van het bereiden van vlees. Gertjan Kiers neemt je mee in zijn wereld van het ambachtelijke slagersvak. Aan de hand van eenvoudige stap voor stap beschrijvingen leert hij jou de kneepjes van het vak. Van ... tot ... en van ... tot ...., de meest interessante vleesgerechten staan straks bij jou op tafel! Als je je ooit afvroeg hoe het vlees in de meest geweldige restaurants zo'n ultieme smaakbeleving kon geven... hier is het antwoord!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gertjan Kiers, Bas van Wijngaarden
Uitgever
Carrera
ISBN
9789048833337
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
496

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht