Voedingswijzer - GI en koolhydraten

Prijs € 12,50

Uitverkocht

S. Muller-Nothmann

Paperback | November 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De belangrijkste koolhydraatwaarden van meer dan 2.000 voedingsmiddelen - Een eenvoudige kleurencode voor de glycemische index en de verzadigingsfactor - Overzichtelijke tabellen van A tot Z. Wie lekker en gezond wil eten en tegelijk ook slank wil blijven, moet rekening houden met de glycemische index (GI) en het koolhydraatgehalte van voedingsmiddelen. Met deze GI en Low Carb-voedingswijzer kun je meer dan 2.000 voedingsmiddelen direct beoordelen aan de hand van het geniale, eenvoudige kleurensysteem: te vermijden - neutraal - aanbevolen. Bij elk product worden de belangrijkste waarden met betrekking tot de glycemische index vermeld: het aantal calorieën en koolhydraten per portie, het sacharosegehalte en de GI- en vezelfactor. Op die manier zie je meteen wat er op je bord komt. Bovendien kun je de levensmiddelen elke dag zo combineren dat je gemiddeld geel scoort door bijvoorbeeld rood met groen te 'verzachten'. Een onmisbare en handige hulp bij het samenstellen van maaltijden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
S. Muller-Nothmann
Uitgever
Deltas Centrale uitgeverij
ISBN
9789044712544
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

De belangrijkste koolhydraatwaarden van meer dan 2.000 voedingsmiddelen - Een eenvoudige kleurencode voor de glycemische index en de verzadigingsfactor - Overzichtelijke tabellen van A tot Z. Wie lekker en gezond wil eten en tegelijk ook slank wil blijven, moet rekening houden met de glycemische index (GI) en het koolhydraatgehalte van voedingsmiddelen. Met deze GI en Low Carb-voedingswijzer kun je meer dan 2.000 voedingsmiddelen direct beoordelen aan de hand van het geniale, eenvoudige kleurensysteem: te vermijden - neutraal - aanbevolen. Bij elk product worden de belangrijkste waarden met betrekking tot de glycemische index vermeld: het aantal calorieën en koolhydraten per portie, het sacharosegehalte en de GI- en vezelfactor. Op die manier zie je meteen wat er op je bord komt. Bovendien kun je de levensmiddelen elke dag zo combineren dat je gemiddeld geel scoort door bijvoorbeeld rood met groen te 'verzachten'. Een onmisbare en handige hulp bij het samenstellen van maaltijden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
S. Muller-Nothmann
Uitgever
Deltas Centrale uitgeverij
ISBN
9789044712544
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht