Wat te koken & hoe 't te koken

€ 29,90
Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

J. Hornby, Jane Hornby

Hardback | Augustus 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

• Het ultieme stap-voor-stapboek voor iedereen die zijn favoriete maaltijd perfect wil bereiden, geschikt voor beginners en gevorderden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J. Hornby, Jane Hornby
Uitgever
Thoth, Uitgeverij
ISBN
9789068685688
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416

Beschrijving

• Het ultieme stap-voor-stapboek voor
iedereen die zijn favoriete maaltijd perfect
wil bereiden, geschikt voor beginners en
gevorderden.

• Honderd duidelijke en eenvoudige
recepten voor populaire gerechten zoals
spaghetti alla carbonara, perfect gebraden
kip, pad Thai of het klassieke citroentaartje.

• Achthonderd duidelijke kleurenfoto’s
laten zien welke ingredienten je nodig
hebt en welke tussenstappen
je moet zetten om tot een heerlijk resultaat te
komen.

• Van ontbijt en brunch tot voorgerechten,
Hoofdgerechten en heerlijke desserts,
met dit boek ontwikkel je het perfecte
repertoire voor je dagelijkse maaltijden
en je lekkere hapjes.

Jane Hornby is een ervaren kok en culinair schrijfster die door haar toegankelijke
stijl lekker koken voor iedereen bereikbaar maakt. Na haar opleiding tot chef-kok
werkte ze vijf jaar lang voor het succesvolle BBC-tijdschrift Good Food. Het tijdschrift
staat bekend om z’n duidelijke, stapsgewijze benadering en z’n eenvoudige, veel beproefde recepten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J. Hornby, Jane Hornby
Uitgever
Thoth, Uitgeverij
ISBN
9789068685688
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht