Werken met vis

Prijs € 34,90

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Bart van Olphen

Hardback | Oktober 2012 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Werken met vis helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van alle gangbare in Europa verkrijgbare en duurzaam gevangen vis, schaal- en schelpdieren. Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke basistechnieken om vis-, schaal- en schelpsoorten schoon te maken en te bereiden: van kabeljauwwangen snijden, oesters openen en platvis fileren tot tonijnsteak grillen, pijlinktvis bakken en vis roken. De basisbereidingen zijn gelardeerd met praktische vingerwijzingen, klassieke sauzen en traditionele visrecepten uit Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Groot-Brittannië, België en Nederland. Naast een informatief naslagwerk van de veelvoorkomende soorten op de Europese vismarkt biedt Werken met vis allerhande tips die het maken van een duurzame keuze vereenvoudigen. - Technieken om vis schoon te maken - Meer dan 90 basisbereidingen - Duidelijke stap-voor-stap-foto's - Koude en warme sauzen - Traditionele visrecepten Via de Parijse sterrenkeukens belandde Bart van Olphen in de vis. De afgelopen tien jaar zette Van Olphen zich in voor het consumeren van duurzaam gevangen vis. Zijn horeca-ervaring en kennis van vis combineert hij in zijn veelgeprezen kookboeken. Na Fish Tales, bekroond met de Gourmand Best Cookbook of the World Award, volgde Het Nederlands viskookboek. Voor dit boek ontving hij naast de Gouden Tulp, de prijs voor het beste informatieve boek van het jaar, een Gourmand-nominatie en is hij genomineerd voor Kookboek van het Jaar.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bart van Olphen
Uitgever
Carrera culinair
ISBN
9789048816217
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Werken met vis helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van alle gangbare in Europa verkrijgbare en duurzaam gevangen vis, schaal- en schelpdieren.

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke basistechnieken om vis-, schaal- en schelpsoorten schoon te maken en te bereiden: van kabeljauwwangen snijden, oesters openen en platvis fileren tot tonijnsteak grillen, pijlinktvis bakken en vis roken. De basisbereidingen zijn gelardeerd met praktische vingerwijzingen, klassieke sauzen en traditionele visrecepten uit Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Groot-Brittannië, België en Nederland.

Naast een informatief naslagwerk van de veelvoorkomende soorten op de Europese vismarkt biedt Werken met vis allerhande tips die het maken van een duurzame keuze vereenvoudigen.

- Technieken om vis schoon te maken
- Meer dan 90 basisbereidingen
- Duidelijke stap-voor-stap-foto's
- Koude en warme sauzen
- Traditionele visrecepten

Via de Parijse sterrenkeukens belandde Bart van Olphen in de vis. De afgelopen tien jaar zette Van Olphen zich in voor het consumeren van duurzaam gevangen vis. Zijn horeca-ervaring en kennis van vis combineert hij in zijn veelgeprezen kookboeken. Na Fish Tales, bekroond met de Gourmand Best Cookbook of the World Award, volgde Het Nederlands viskookboek. Voor dit boek ontving hij naast de Gouden Tulp, de prijs voor het beste informatieve boek van het jaar, een Gourmand-nominatie en is hij genomineerd voor Kookboek van het Jaar.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bart van Olphen
Uitgever
Carrera culinair
ISBN
9789048816217
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht