Prijs | € 29,99 |
Uitverkocht
Hardback | Oktober 2013 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Uitgeroepen tot beste kookboek 2013 tijdens EAT! BerlinEen volledig en inspirerend overzicht van de wildkeuken!Als het wildseizoen start, veranderen de menukaarten in de restaurants en maken de heerlijkste wildgerechten hun herintreden. Met het boek Wild van Harald Rüssel worden deze heerlijke gerechten nu ook thuis maakbaar.De meer dan honderd beproefde en eenvoudig te volgen recepten van professionele chef-kok en fervent jager Harald Rüssel richten zich voornamelijk op de bereiding van het vlees. Ze worden aangevuld met een uitgebreide collectie van bijgerechten en basisrecepten die kunnen worden gecombineerd naar wens en smaak.
Specificaties
- Auteur
- Harald Russel
- Uitgever
- Karakter Uitgevers NF-VERT
- ISBN
- 9789045206738
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2013
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 200
Beschrijving
Uitgeroepen tot beste kookboek 2013 tijdens EAT! Berlin
Een volledig en inspirerend overzicht van de wildkeuken!
Als het wildseizoen start, veranderen de menukaarten in de restaurants en maken de heerlijkste wildgerechten hun herintreden. Met het boek Wild van Harald Rüssel worden deze heerlijke gerechten nu ook thuis maakbaar.
De meer dan honderd beproefde en eenvoudig te volgen recepten van professionele chef-kok en fervent jager Harald Rüssel richten zich voornamelijk op de bereiding van het vlees. Ze worden aangevuld met een uitgebreide collectie van bijgerechten en basisrecepten die kunnen worden gecombineerd naar wens en smaak.
Een volledig en inspirerend overzicht van de wildkeuken!
Als het wildseizoen start, veranderen de menukaarten in de restaurants en maken de heerlijkste wildgerechten hun herintreden. Met het boek Wild van Harald Rüssel worden deze heerlijke gerechten nu ook thuis maakbaar.
De meer dan honderd beproefde en eenvoudig te volgen recepten van professionele chef-kok en fervent jager Harald Rüssel richten zich voornamelijk op de bereiding van het vlees. Ze worden aangevuld met een uitgebreide collectie van bijgerechten en basisrecepten die kunnen worden gecombineerd naar wens en smaak.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Harald Russel
- Uitgever
- Karakter Uitgevers NF-VERT
- ISBN
- 9789045206738
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2013
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 200