Yes we cook

€ 17,95
Prijs € 12,50

Uitverkocht

Julie Schwob

Paperback | Maart 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Steek de Atlantische Oceaan over en ga mee op een overheerlijke reis naar het hart van de Verenigde Staten! Gooi al je vooroordelen overboord en ontdek dat Amerikanen echt wel kunnen koken...

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Julie Schwob
Uitgever
Deltas Centrale uitgeverij
ISBN
9789044729160
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
133

Beschrijving

Steek de Atlantische Oceaan over en ga mee op een overheerlijke reis naar het hart van de Verenigde Staten! Gooi al je vooroordelen overboord en ontdek dat Amerikanen echt wel kunnen koken...

In dit boek staan vijftig recepten die je laten kennismaken met de gastvrije en familiale keuken van de VS: American breakfast, New York cheesecake, Chicago Caesar salad, avocado pie, T-bone steak, gingerbread men, ketchup maison, cocktail Manhattan, Thanksgiving turkey...

Het leuke aan dit boek zijn de historische weetjes over de verschillende gerechten uit de USA. Wist je bijvoorbeeld dat het merk Heinz in 1876 zijn eerste fles ketchup verkocht in Pennsylvania? Lees in dit boek hoe deze bekende en overheerlijke saus gemaakt wordt, met daarbij diverse variaties. En dat de Blueberry muffins de bekendste gebakjes van Amerika zijn, met daarin een van de weinige inheemse fruitsoorten van dit continent? Vandaag de dag produceert Amerika 25 procent van de verkochte bosbessen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Julie Schwob
Uitgever
Deltas Centrale uitgeverij
ISBN
9789044729160
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
133

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht