De nieuwe wokbijbel

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

S. Vijayakar, B. Johnson, J. Fleetwood

Paperback | Oktober 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Meer dan 180 klassieke en moderne roerbakgerechten uit het Oosten en Westen, geïllustreerd met ruim 700 foto's die u stap voor stap de bereiding tonen. Ontdek de veelzijdigheid van de wok in deze bijzondere verzameling gerechten die u het Verre Oosten laten proeven. De nieuwe wokbijbel bevat gerechten voor elke gelegenheid, van krokante loempiaLs en sappige gestoomde dim sum tot snelle, verse roerbakgerechten, pittige curryLs en zoete, kleverige desserts. Met meer dan 180 recepten uit China en Zuidoost-Azië, zoals klassiekers als Knapperige Thaise miesalade, Gesmoorde varkensbuik met bladgroenten, Tempura van zeevruchten, Geroerbakt rundvlees in oestersaus en Nasi goreng. Met deskundig advies over het gebruik van een wok, duidelijke instructies, tips en bij elk recept een analyse van de voedingswaarde.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
S. Vijayakar, B. Johnson, J. Fleetwood
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789059205628
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Meer dan 180 klassieke en moderne roerbakgerechten uit het Oosten en Westen, geïllustreerd met ruim 700 foto's die u stap voor stap de bereiding tonen.

Ontdek de veelzijdigheid van de wok in deze bijzondere verzameling gerechten die u het Verre Oosten laten proeven. De nieuwe wokbijbel bevat gerechten voor elke gelegenheid, van krokante loempiaLs en sappige gestoomde dim sum tot snelle, verse roerbakgerechten, pittige curryLs en zoete, kleverige desserts.

Met meer dan 180 recepten uit China en Zuidoost-Azië, zoals klassiekers als Knapperige Thaise miesalade, Gesmoorde varkensbuik met bladgroenten, Tempura van zeevruchten, Geroerbakt rundvlees in oestersaus en Nasi goreng.

Met deskundig advies over het gebruik van een wok, duidelijke instructies, tips en bij elk recept een analyse van de voedingswaarde.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
S. Vijayakar, B. Johnson, J. Fleetwood
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789059205628
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht