Groot handboek sauzen

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Teubner

Hardback | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bechamelsaus, holandaise, Aziatische vinaigrette, kreeftenboter, vleesjus, pindasaus, salsa verde, kersensaus, sabayon, chocoladesaus, appel-karamelsaus… In dit lijvige handboek staat écht alles over de bereiding van sauzen en fonds. De sauzen zijn ondergebracht in verschillende hoofdstukken: sauzen voor vlees, wild, gevogelte, vis en zeevruchten, pastasauzen, sauzen voor bij groenten, aardappelen en salade en ten slotte zoete sauzen voor bij desserts en fruit. Bij elk recept wordt stap voor stap beschreven hoe je te werk moet gaan. Samen met de bereiding van de saus krijg je steeds een recept voor een gerecht waar je de saus bij kunt serveren. Als toegift een uitvoerige keukenhulp bij 'ongelukjes'. Met tips en trucs om moeilijke situaties en onverwachte probleempjes op te lossen. Achter in het boek staat een tabel met een overzicht van alle sauzen om snel de passende saus terug te vinden. Kortom, dit boek is een onmisbare keukenhulp voor iedereen die van koken houdt!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Teubner
Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas
ISBN
9789044723717
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416

Beschrijving

Bechamelsaus, holandaise, Aziatische vinaigrette, kreeftenboter, vleesjus, pindasaus, salsa verde, kersensaus, sabayon, chocoladesaus, appel-karamelsaus… In dit lijvige handboek staat écht alles over de bereiding van sauzen en fonds. De sauzen zijn ondergebracht in verschillende hoofdstukken: sauzen voor vlees, wild, gevogelte, vis en zeevruchten, pastasauzen, sauzen voor bij groenten, aardappelen en salade en ten slotte zoete sauzen voor bij desserts en fruit. Bij elk recept wordt stap voor stap beschreven hoe je te werk moet gaan. Samen met de bereiding van de saus krijg je steeds een recept voor een gerecht waar je de saus bij kunt serveren. Als toegift een uitvoerige keukenhulp bij 'ongelukjes'. Met tips en trucs om moeilijke situaties en onverwachte probleempjes op te lossen. Achter in het boek staat een tabel met een overzicht van alle sauzen om snel de passende saus terug te vinden. Kortom, dit boek is een onmisbare keukenhulp voor iedereen die van koken houdt!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Teubner
Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas
ISBN
9789044723717
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht