Prijs | € 8,95 |
Uitverkocht
Hardback | Februari 2014 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- Jean-Guillaume Dufour
- Uitgever
- Good Cook B.V.
- ISBN
- 9789461430861
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Februari 2014
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 72
Beschrijving
Rauw of even aangebakken is tartaar een echte delicatesse. Naast de alom bekende klassiekers als steak tartaar en kalfstartaar biedt dit boek ook verrassende gerechten, zoals tartaar met blauwe kaas en walnoten en tartaar van zalm of dorade. Zelfs tartaar van fruit en groenten komen aan bod.
Alle recepten in dit boek zijn afkomstig van de Parijse restaurantketen Les Tontons, dat gespecialiseerd is in tartaargerechten. In 2003 opende het eerste filiaal zijn deuren. Inmiddels zijn er in Parijs drie vestigingen.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Jean-Guillaume Dufour
- Uitgever
- Good Cook B.V.
- ISBN
- 9789461430861
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Februari 2014
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 72