95 titels gevonden in Tot € 10 vanaf € 4,99
-
Irene Lelieveld, Monique van der Vloed
Recepten voor gezonde taarten, cakes, vlaaien en nog veel meer! Beleef alle lekkernijen uit de Oud Hollandse keuken opnieuw met meer dan 100 heerlijke bakrecepten met een gezonde twist. ...
Meer
-
Meijke van Herwijnen
"Ik krijg 's avonds na het eten altijd zo'n zin in iets zoets.""Ik heb geen tijd om gezond te leven.""Ik val niet af.""Als ik iets aangeboden krijg, eet ik het altijd op.""Als ik me...
Meer
-
Olga Zuiderhoek, Ingrid Harms
Op een dag kreeg Olga s vriend van zijn arts het dringende advies voortaan zoutarm te eten. Olga stond geschrokken voor het fornuis. Beiden waren liefhebbers van pittig en zout. Wat nu?...
Meer
-
Hugh Johnson
Hugh Johnsons wijngids 2015 Over de hele wereld kijken wijnliefhebbers elk jaar uit naar Hugh Johnsons deskundige oordeel over duizenden wijnen. Alle wijnlanden zijn in deze wijngids vermeld...
Meer
-
Hans van der Beek, Ralph Moorman
Hans van der Beek een dikke, kettingrokende, bewegingsloze mid-veertiger met een grote dorst bovendien gaat helemaal op de gezonde toer. Gezondheidscoach Ralph Moorman neemt hem aan het...
Meer
-
Sarah Devos
150 topideetjes voor saaie momenten Heeft je kind last van acute verveleritis? Of zit jij door je entertainmentinspiratie heen? Geen paniek: dit boek staat barstensvol EHBV*-ideeën! (*Eerste...
Meer
-
Susan Herrmann Loomis
De Amerikaanse Susan Herrmann Loomis stort zich samen met haar man in het avontuur: een vervallen klooster in een dorp in Normandië wordt omgetoverd in een kookschool. Susan geniet volop van...
Meer
-
Martin Huijstee
Prachtig kookboek voor bierliefhebbers en culinaire amateurs. Vandaag de dag wordt er in veel huishoudens licht en mediterraan gekookt. Dat speciaal bier daar uitstekend als ingrediënt...
Meer
-
Ditmar Zwart
Als ervaringsdeskundige probeer ik met dit boek mensen een houvast voor afvallen te geven. Zelf ben ik inmiddels genezen verklaard van diabetes type 2. Met mijn manier van aanpak probeer ik...
Meer
-
Frank Van der Auwera
Gewoontegetrouw selecteert Frank Van der Auwera en zijn ervaren proefpanel de 300 beste wijnen en 30 cavas en andere bubbels voor een aanvaardbare prijs uit het grote nieuwe aanbod. Witte,...
Meer
-
Steve Schouflikir
De cheesecake is zo oud als de weg naar Rome: reeds in De Agricultura, geschreven door de Romein Cato (234-149 v.Chr.), wordt al melding gemaakt van cheesecake (suavis). Ruim 2000 jaar...
Meer
-
Meijke van Herwijnen
Ik krijg 's avonds na het eten altijd zo'n zin in iets zoets. "Ik heb geen tijd om gezond te leven." "Ik val niet af." "Als ik iets aangeboden krijg, eet ik het altijd op." "Als ik me...
Meer
-
Susan Herrmann Loomis
De Amerikaanse studente Susan arriveerde in Parijs met een koffer en een droom om kok te worden. Ze volgde de befaamde opleiding aan de Varenne Ecole de Cuisine en dompelde zich onder in de...
Meer
-
Susan Herrmann Loomis
Samen met haar man en twee kinderen vestigt de Amerikaanse chef-kok Susan Herrmann Loomis zich in Louviers. Susan geniet volop van het Franse leven, met name van de levendige dorpsmarkt. Met...
Meer
-
Frank van der Auwera
Ook dit jaar de 300 beste wijnen, 30 cava's en andere bubbels voor een betaalbare prijs. Niet alleen wijn uit de klassieke landen maar ook de nieuwste wijngebieden krijgen een plaats. ...
Meer
-
Anja Helmink
Van Friese dúmkes tot Limburgse vlaai. Achttien bakkers geven hun geheimen prijs en vertellen samen het verhaal van de rijke bakkershistorie in Nederland. In dit boek zijn kleine...
Meer
-
Johannes van Dam
`Beste Johannes, nog nooit heb ik ongepelde cashewnoten gezien: hebben ze geen dop? `Ik heb engelwortelpoeder nodig voor een Iraans gerecht. Wat is het en waar zou ik het kunnen krijgen? ...
Meer
-
Bart Van Loo
Sinds mensenheugenis laven Franse schrijvers zich aan het zintuiglijke genot dat gepaard gaat met koken. Als kok in Frankrijk brengt de beste culinaire fantasieën en gerechten samen. Geeft...
Meer
-
Livia Claessen, Henri Kleinblatt
De opvolger van het succesvolle boek Cuisine;;;624 bladzijden met 300 lekkere gerechten en evenveel smakelijke foto's;;;Per maand krijg je tal van voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en...
Meer
-
Livia Claessen, Henri Kleinblatt
De opvolger van het succesvolle boek Cuisine;;;624 bladzijden met 300 lekkere gerechten en evenveel smakelijke foto's;;;Per maand krijg je tal van voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en...
Meer
-
Mitch Coldenhoff, De Culi Stars
Megatof kookboek voor hippe tieners De nieuwe jonge kookgod Mitch Coldenhoff overtuigt kids om gezonder te happen. Met thema's als smoothies, hamburgers en chocolade trekt chef-kok Mitch...
Meer
-
Solveig Darrigo
Slank blijven zonder je iets te hoeven ontzeggen, dat kan met deze 1001 lichte recepten. Licht kan heel goed samengaan met lekker. Hier vind je de geheimen van een caloriearme, fantasierijke...
Meer
-
Richard Caroll
De barbecue is al lang niet meer een primitieve manier om vlees boven vuur te bereiden. Sterker nog: het heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een ware culinaire kunstvorm!...
Meer
-
Susan Herrmann Loomis
Thuis koken als een Française met verse, pure en lokale producten van het seizoen Hoe doen die Fransen dat toch? Een drukke baan weerhoudt ze er niet van om dagelijks een verse...
Meer
-
Ilja Gort
Ilja Gort kocht in 1994 een vervallen wijnkasteel bij Bordeaux. In tien jaar tijd wist hij dit op te bouwen tot een succesvol wijnbedrijf. Zijn La Tulipe-wijnen winnen hoge...
Meer
-
Sabine Koning
In dit boek geen ruimte voor salades, suikervrije recepten en superfoods. Sabine Koning van Ohmyfoodness gaat lekker recht tegen de trend om gezond te eten in. In haar Guilty Pleasures...
Meer
-
Frank Van der Auwera
Dé klassieker onder de wijngidsen! Ook dit jaar de 300 beste wijnen, 30 cava's en andere bubbels voor een betaalbare prijs. Niet alleen wijn uit de klassieke landen maar ook de nieuwste...
Meer
-
Weight Watchers
Haal die beslagkom maar tevoorschijn! In dit boek vind je niet alleen het recept voor een perenkaneeltaart of een romige chocolade-kersentaart, maar ook snelle muffins of zwart-witkoekjes...
Meer
-
Weight Watchers
Met dit kookboek ben je altijd flexibel. Naast recepten voor op het werk of voor het avondeten hebben we ook veel suggesties voor jou en je gezin.Alle recepten zijn geschikt voor het Weight...
Meer
-
Mieke Kosters
Jij maakt je voornemens waar zónder dieet!Jij wordt nú slank!Duizenden mensen willen graag gezonder eten, meer bewegen en die overtollige kilo's kwijtraken. Velen lukt dat niet of niet...
Meer
-
Sofie Vanherpe
Hoe overleef je de dagelijkse jungle van verleidingen? Praktische survivaltips van Weight Watchers. Je wilt wel afvallen, maar je kunt al dat lekkers in je omgeving niet weerstaan? Je bent...
Meer
-
Jay McInerney
Jay McInerney was gefascineerd door de wereld van wijn vanaf de allereerste slok die hij nam. In Een hedonist in de kelder richt hij zijn unieke gevoel voor taal en metaforen op zijn...
Meer
-
Laura Canjels, Mylena Natanni
In The Green Food Bible vertellen Laura en Mylena je alles over plantaardig eten. Waar haal je je calcium vandaan als je geen zuivel eet? Hoe zorg je ervoor dat je genoeg eiwitten eet als je...
Meer
-
Karolien Olaerts
Na een jarenlang worsteling met haar gewicht en het tevergeefs uitproberen van allerlei voorgeschreven diëten, neemt voedingswetenschapper Karolien Olaerts het heft in eigen handen. Weg...
Meer
-
Karolien Olaerts
Als voedingswetenschapper, healthy foodblogger en voormalig snackliefhebber weet Karolien Olaerts als geen ander hoe echt iedereen zich dat gezond eetpatroon kan aanmeten. Aan de hand van...
Meer
-
-
Hilde Smeesters
Start vandaag nog met een gezonde levensstijl Weight Watchers is dé organisatie op het vlak van gezondheid en afvallen. Maak nu kennis met ons verfrissende Feel Good programma voor iedereen...
Meer
-
Celine J. Marbeck
Celine Marbeck, de Euraziatische Cordon-Bleu-chef uit Malakka in Maleisië, introduceerde in 2000 de cuzinhia Cristang (Cristang keuken), een Portugese mengkeuken met Nederlandse, Chinese en...
Meer
-
Van appeltoesjlaag en moffelkook; Limburgse streekgerechten en wetenswaardigheden In dit boek staat een alfabetische selectie van Limburgse gerechten en lekkernijen als kersenvlaai,...
Meer
-
Erik Dijkstra
Eind 2014 doet Erik een bijzondere ontdekking tijdens de opnames van Bureau Sport, de mysterieuze schaatser Hans van Helden blijkt in het Thialf te zijn. Hans van Helden, de man die van de...
Meer