Privacyverklaring

Privacyverklaring Boeken.com (onderdeel van Boeken.com BV)
Gewijzigd op 25 mei 2018

Uw privacy is voor Boeken.com BV van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel www.boeken.com allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Boeken.com BV. Dit kan middels dit online formulier.

Distributie, logistiek en betaling
Om uw bestelling te kunnen bezorgen geven wij uw persoonlijke gegevens door aan onze distributie- en logistieke partners zoals PostNL en Centraal Boekhuis. Zij ontvangen daarvoor uw naam, adres en bestelnummer.

Voor de financiële afhandeling van uw bestelling ontvangen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij. Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres en factuuradres. Deze hebben wij nodig vanwege de koopovereenkomst die we met u afsluiten. Wij bewaren deze informatie tot drie maanden nadat uw bestelling is afgerond.

Met al deze partijen hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten, waarin is geregeld wat zij met de gegevens mogen doen.

Contactformulier en nieuwsbrief
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij uw naam en e-mailadres. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren uw vraag en contactgegevens drie maanden om te raadplegen wanneer u eventuele vervolgvragen heeft. 

Wij geven een incidenteel een nieuwsbrief uit. U kunt zich per nieuwsbrief altijd afmelden via een aparte in de nieuwsbrief opgenomen afmeldlink.


Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Behalve met de hierboven genoemde partners delen wij uw gegevens met enkele andere externe dienstverleners. Bijvoorbeeld ter ondersteuning van onze dienstverlening. Ook met deze partijen hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten. Wij delen alleen de gegevens die noodzakelijk zijn voor de opdracht aan deze partijen zoals bij digitale en financiële diensten. We verkopen uw persoonsgegevens niet aan derde partijen.

Behalve aan de eerdergenoemde partners geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Cookies
Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.
U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Bij nieuwe ontwikkelingen zullen wij, indien nodig, deze privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan middels een formulier op onze website.
U hebt de volgende rechten:
• uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
• inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
• het laten corrigeren van fouten
• het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
• intrekken van toestemming
• bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. In Nederland kunt u zich wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).
 

Vestigingsgegevens
Boeken.com BV
Papeweg 1 
2245 AD Wassenaar
[email protected]

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,95
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 29,95

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,95
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    29,95
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    19,95
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,95
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    39,95
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,95
  • Jamie in 15 minuten | Jamie Oliver (ISBN 9789021552767)
    29,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht