122 titels gevonden in Tot € 30 vanaf € 4,99
-
-
Bob Minnekeer
De beste singlemaltwhisky's nu voor u geselecteerd en geproefd Whisky Buf Bob Minnekeer doorkruist Schotland op zoek naar achttien spraakmakende topdistilleerderijen, zoals Bowmore,...
Meer
-
Elise Gruppen, Nina de Bruijn
Wat schaft de pot vanavond nú weer? Op deze dagelijkse vraag – misschien wel de meestgestelde in Nederlandse huishoudens – geven Nina en Elise antwoord in de vorm van maar liefst honderd...
Meer
-
Sandra van Berkum, Tal Maes
Captain's Dinner neemt de lezer mee naar de laatste trans-Atlantische periode van de Holland-Amerika Lijn, die duurde van 1946 tot 1971. Naar de tijd dat de oversteek van Europa naar Amerika...
Meer
-
Sonja Kimpen
Voeding bepaalt de kwaliteit van je leven en de energie van je lichaam! Gezonde voeding wordt vaak als saai, tuttig en niet lekker bestempeld. Dat zegt meer over de onwetendheid over gezonde...
Meer
-
P.P. Klapwijk, Gerard Keijsers
Rotterdam geldt sinds jaar en dag als brandpunt van culturen. Schepen uit alle windstreken meren aan in de haven. Hoe zou het er aan toe gaan, aan boord van al die schepen? En, hoe ziet de...
Meer
-
-
Peter Paul Klapwijk, Gerard Keijsers
Rotterdam geldt sinds jaar en dag als brandpunt van culturen. Schepen uit alle windstreken meren aan in de haven. Hoe zou het er aan toe gaan, aan boord van al die schepen? En, hoe ziet de...
Meer
-
R. Zanderink
een culinaire en toeristische rondreis door de wereld van het zeezout
Meer
-
Aidan Goggins, Glen Matten
'Het Sirtfood dieet is het dieet waar iedereen over praat, niet in de laatste plaats omdat je dingen mag die meestal verboden zijn, bijvoorbeeld chocola, rode wijn en koffie.' The Mirror En...
Meer
-
Pascale Naessens
Velen willen gezonder eten, maar vragen zich af: hoe doe je dat? Hoe raak je gemotiveerd en vooral, hoe blijf je gemotiveerd? Het heeft weinig te maken met wilskracht maar veel met...
Meer
-
Niki Segnit
De Kookbijbel is de langverwachte opvolger van De smaakbijbel: even handig en ingenieus, maar vooral ook net zon feest om te lezen als zijn beroemde voorganger.De Kookbijbel is een...
Meer
-
Martijn Bond
Afvallen wordt vaak gepresenteerd als een eenvoudige taak: minder eten en meer bewegen. Maar in de praktijk is het niet zo eenvoudig. Veel mensen lukt het niet om gewicht te verliezen en als...
Meer
-
Julie Van den Kerchove
De opvolger van de bestseller Het Keto PlanMet gedetailleerd menuplan voor 4 wekenOok geschikt voor diabetici en wie een proteïnedieet volgtWat als er een manier bestond om elke dag te...
Meer
-
Frédéric Du Bois, Isabel Boons
De explosieve opkomst van gins - waarbij zelfs cocktailbars en restaurants hun eigen gin creëren - ginmenu's in de meeste bars en het rijke aanbod merken en soorten in supermarkten en...
Meer
-
Pascale Naessens, William Cortvriendt
Met 59 bestaande en 15 nieuwe toprecepten van PascaleARTS EN CULINAIR AUTEUR SLAAN DE HANDEN IN ELKAARSLANKER DOOR GOED TE ETEN. NIET ALLEEN DE BESTE MANIER, HET IS DE ENIGE MANIER.Wil je...
Meer
-
Pascale Naessens
De gezonde keuken van Pascale, puurder dan ooit Pascale Naessens is de best verkopende culinaire auteur in België. Met haar boeken heeft ze als het ware een 'beweging' in gang gezet. Mensen...
Meer
-
Rutger van den Broek
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. 'Het meest geweldige van de boeken van Rutger is dat je zeker weet dat elk recept gewoon klopt en maakbaar is!' - Janny van der...
Meer
-
Carolina van Dorenmalen
In navolging van het eerder verschenen Geluksfactor 10 komt Carolina van Dorenmalen van @foodie_ness nu met Het geluksdieet. Hierin neemt Carolina je mee in haar turbulente zoektocht naar...
Meer
-
Pascalle Bonnier, Mathijs Kok
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.Havermout is gezond, eenvoudig te bereiden, verrassend lekker en veelzijdig in gebruik. Maar wat kán je er eigenlijk allemaal mee? In...
Meer
-
Jay McInerney
Jay McInerney was gefascineerd door de wereld van wijn vanaf de allereerste slok die hij nam. In Een hedonist in de kelder richt hij zijn unieke gevoel voor taal en metaforen op zijn...
Meer
-
Karolien Olaerts
Na een jarenlang worsteling met haar gewicht en het tevergeefs uitproberen van allerlei voorgeschreven diëten, neemt voedingswetenschapper Karolien Olaerts het heft in eigen handen. Weg...
Meer
-
Karolien Olaerts
Als voedingswetenschapper, healthy foodblogger en voormalig snackliefhebber weet Karolien Olaerts als geen ander hoe echt iedereen zich dat gezond eetpatroon kan aanmeten. Aan de hand van...
Meer
-
Joke Reijnders
Een veganist eet geen voedingsmiddelen die van dieren afkomstig zijn. Dat betekent niet alleen dat er geen gerechten met vlees of vis op tafel komen, maar ook geen eieren, zuivel of honing....
Meer
-
Beri Shalmashi, Jinaw Shalmashi
Taste of Home is een prachtige bundeling van recepten en verhalen van voormalige vluchtelingen. Auteur Beri Shalmashi tekende de persoonlijke verhalen en herinneringen op van verschillende...
Meer
-
Niki Segnit
Iedereen die weleens in pannen roert, weet dat gerechten vallen of staan met de smaakbalans. De Britse schrijfster Niki Segnit, zelf geen onverdienstelijk kok, merkte hoe ze door de jaren...
Meer
-
Mirte Kaan
Eindelijk van die eeuwige buikpijn af! Dit kookboek is een uitkomst voor iedereen die te maken heeft met gevoelige darmen, en in het bijzonder voor hen met het Prikkelbare Darm Syndroom...
Meer
-
Michael Greger, Gene Stone
De meeste oorzaken van vroegtijdig overlijden kunnen voorkomen worden door eenvoudige veranderingen in levensstijl en dieet. In de besteller Hoe over leef je? vertelt de Amerikaanse arts...
Meer
-
Tooske Ragas
Recepten voor hectische gezinnen Appeltje, eitje is een kookboek met simpele, snelle, gezonde en lekkere gerechten. Van die gerechten waarop je altijd terug kunt vallen, als je even weinig...
Meer
-
-
Erik Verdonck, Luc De Raedemaeker
Het ultieme boek over Belgische bieren Het Belgisch Bierboek is een handig kompas voor je reis door bierland België. We gunnen je een blik in de Belgische cafécultuur en geven je onze...
Meer
-
Hugh Fearnley-Whittingstall
Babybietjes uit de oven met walnoot-yoghurtdressing, frittata met zomergroenten en geitenkaas, en paddenstoelen-risoniotto - zulke gerechten doen je toch meteen watertanden? En ze komen...
Meer
-
Julie Van den Kerchove
Julie Van den Kerchove laat je in haar derde boek kennismaken met de keto-keuken: een pure keuken rijk aan gezonde vetten en groenten, aangevuld met kleine porties kwaliteitsvol gevogelte en...
Meer
-
Erik Dijkstra
Eind 2014 doet Erik een bijzondere ontdekking tijdens de opnames van Bureau Sport, de mysterieuze schaatser Hans van Helden blijkt in het Thialf te zijn. Hans van Helden, de man die van de...
Meer
-
Claudia Allemeersch
In het nieuwe Thermomix-boek laten de auteurs je kennismaken met meer dan 200 vernieuwende, feestelijke recepten met deze allround keukenhulp.Alle recepten worden op een heldere manier...
Meer
-
Sonja Kimpen
Dit coachend kookboek staat vol swingende recepten, die stuk voor stuk voldoen aan de gezondheidsprincipes beschreven in Een leven lang slank zonder dieet én Gezond eten, makkelijker dan je...
Meer
-
Nadia Zerouali
Melk & Dadels; 100 geheime recepten van Marokkaanse moedersHet boek is geboren uit liefde voor de Marokkaanse keuken en de wens om dit culinair erfgoed niet verloren te laten gaan.Melk...
Meer
-
Rapper Donnie
Dit is Donnie's vreetschuur. Alles simpel en puur natuur. Voor de hardwerkende studenten. Voor de mensen van vlees en centen. Voor de vegetarische mensen die groen koken en voor de spacers...
Meer
-
Helen Vlassara
Ze zijn giftig en je krijgt ze dagelijks binnen: advanced glycation end products ofwel AGEs. Moderne voeding staat er stijf van. Tijdens de bereiding thuis kan het gehalte nog verder...
Meer
-
Marjolein de Vlaam
Wereldeters, Marjolein de VlaamKinderen zijn de beste eters die er zijn. In principe lusten ze alles. Zijn het wereldeters. Als je ze maar kunt boeien aan tafel. In het boek WERELDETERS lees...
Meer