39 titels gevonden in Naslagwerk vanaf € 4,99

  • Digitaal formaat

  • EPUB(4)

Sorteer op:

  • Het proefboek - de essentie van smaak
    De essentie van smaak is rijk geïllustreerd en belicht het begrip smaak aan alle kanten. Het bevat vele praktische recepten en wijn-spijs suggesties, waarmee de theorie aan de praktijk kan... Meer
    Hardback|
    Augustus 2011
    Levertijd: 1-2 werkdagen
    Actie: Geen verzendkosten!
    49,99
  • Uit de tuin in de fles
    We vinden het heel vanzelfsprekend dat we ons eten zelf bereiden en dat het daarmee lekker, gezond en vers is. Waarom leggen we de lat niet net zo hoog als het om drinken gaat? Meer
    Hardback|
    Februari 2012
    Levertijd: 1-2 werkdagen
    19,95
  • Het nieuwe Haagse kookboek (e-Book)
    Een onmisbaar naslagwerk dat niet mag ontbreken in iedere keuken. Hoe marineer je vlees? Hoe kook je het perfecte ei? Hoe fileer je een vis? Op al deze vragen geeft Het Nieuwe Haagse... Meer
    EPUB met digitaal watermerk|
    December 2010
    Download direct dit e-Book
    14,99
    e
  • Bier: zelf brouwen
    Van lagerbier tot lambiek, van porter tot pilsener, bokbier, bitter, stout en seizoensbier: er is een heerlijk bier naar ieders smaak. Bier varieert van licht en mild tot donker en sterk. Meer
    Hardback|
    Maart 2012
    Levertijd: 1-2 werkdagen
    14,99
  • Het nieuwe Haagse kookboek
    Hoe marineer je vlees? Hoe kook je het perfecte ei? Hoe fileer je een vis? Op deze vragen, die regelmatig bij de (beginnende) hobbykok opkomen geeft 'Het Nieuwe Haagse Kookboek' een... Meer
    Hardback|
    Oktober 2010
    Levertijd: 1-2 werkdagen
    Actie: Geen verzendkosten!
    20,00
  • Groot handboek sauzen
    Bechamelsaus, holandaise, Aziatische vinaigrette, kreeftenboter, vleesjus, pindasaus, salsa verde, kersensaus, sabayon, chocoladesaus, appel-karamelsaus… In dit lijvige handboek staat écht... Meer
    Hardback|
    Oktober 2009
    Levertijd: 1-2 werkdagen
    Actie: Geen verzendkosten!
    24,95
  • Margriet Kookboek
    Het complete basiskookboek. Meer
    Hardback|
    Oktober 2010
    Levertijd: 1-2 werkdagen
    19,99
  • Wat zit er in uw eten?
    Begin 2007 was Will Jansen voor een culinaire reis in Frankrijk en zag in een boekwinkel het boekje Additifs Allimentaires liggen. Hij was toen druk bezig met de Culinaire Almanak en vooral... Meer
    Paperback|
    September 2007
    Levertijd: 1-2 werkdagen
    9,90
  • Elsevier Speciale Editie Sigaren
    SPECIALE EDITIE SIGAREN - 9789068828313De cultuur van het roken. Een gids voor beginnende en ervaren liefhebbers.Sigaren roken verenigt jong en oud, rijk en arm, man en vrouw. Het samen... Meer
    Paperback|
    Juli 2011
    Levertijd: 1-2 werkdagen
    8,95
  • Bier brouwen doe je zelf
    Wilt u uw eigen licht en blond bier brouwen? Een bruin bier met mout-aroma of eerder een sterk gehopt biertje? In dit boek vindt u alles wat u moet weten om een geslaagd brouwsel te maken. Meer
    Paperback|
    Juni 2011
    Levertijd: 1-2 werkdagen
    19,95
  • Grote Wijnencyclopedie
    Deze encyclopedie is het resultaat van een boeiende ontdekkingsreis door meer dan duizend wijnen en tientallen wijnlanden en -culturen. Elk jaar komen er nieuwe wijnlanden, wijngebieden of... Meer
    Hardback|
    Juli 2010
    Levertijd: 1-2 werkdagen
    9,95
  • De beste anti-kater tips
    Hoofdpijn? Misselijk? Uitgedroogd? Deze symptomen klinken waarschijnlijk bekend - tenslotte drinken we allemaal wel eens een glaasje te veel. Maar de redding is nabij in de vorm van dit... Meer
    Paperback|
    Juli 2009
    Levertijd: 1-2 werkdagen
    8,95
  • Wijnbouwgids van wijnbouw tot wijn
    Alles over wijn; hoe het (wereldwijd) geproduceerd wordt en wat daar allemaal bij komt kijken. Een interresant naslagwerk voor iedereen die van wijn houdt! Meer
    Paperback|
    Juli 2010
    Levertijd: 1-2 werkdagen
    Actie: Geen verzendkosten!
    29,95
  • Thuisbarista
    In Thuisbarista legt tweevoudig Nederlands kampioen barista Sander Schat de do’s en dont’s van het zetten van een uitgebalanceerde kop koffie uit. Van espresso tot cappuccino, van latte... Meer
    Hardback|
    Mei 2010
    Levertijd: 1-2 werkdagen
    Actie: Geen verzendkosten!
    24,95
  • Daytox (e-Book)
    Detoxen wordt vaak geassocieerd met mensen die in een ver en zonnig resort dagenlang vasten. Maar ontgiften kan ook heel goed in je eigen huis! En met de heerlijke recepten en fijne... Meer
    EPUB met digitaal watermerk|
    December 2014
    Download direct dit e-Book
    Deze titel komt in aanmerking voor
    6,99
    e
  • Ons eten
    Volkskrant-journalist Mac van Dinter dook in de wereld achter de Nederlandse maaltijd. Waar groeien de tomaten voor de soep van Unox? Hoe heeft de karbonade op ons bord geleefd? Waar haalt... Meer
    Paperback|
    April 2011
    Levertijd: 1-2 werkdagen
    Actie: Geen verzendkosten!
    25,00
  • Gember
    Heerlijke recepten voor fijnproevers. Gember doet niet alleen goed, de smaak is ook goed. Hoe geraffineerd hij wordt toegepast in onze westerse keuken bewijzen de 60 verfijnde, gemakkelijk... Meer
    Hardback|
    December 2009
    Levertijd: 1-2 werkdagen
    11,95
  • Uit de ban van emotie-eten (e-Book)
    Veel mensen gaan eten als ze zich onrustig, moe, neerslachtig, onzeker, geïrriteerd of blij voelen. Dat leidt vaak tot overgewicht. Dit boek biedt een krachtige oplossing om de... Meer
    EPUB met digitaal watermerk|
    April 2013
    Download direct dit e-Book
    4,99
    e
  • Eet wat bij je past (e-Book)
    . Meer
    EPUB met digitaal watermerk|
    Oktober 2009
    Download direct dit e-Book
    12,99
    e
  • Eet wat bij je past
    Er is nog maar weinig bekend over de invloed van voeding op pijn en vermoeidheid. Diëtiste Christine Tobback bestudeert al jaren het verband tussen chronische aandoeningen en onze moderne... Meer
    Paperback|
    Juli 2009
    Levertijd: 1-2 werkdagen
    19,99
  • Uit de ban van emotie-eten
    Veel mensen kampen met kleine en grote eetproblemen, zoals lijnen en weer aankomen, eten uit stress, eetbuien, eetverslaving of boulimia. Dit boek biedt een krachtige oplossing om de... Meer
    Paperback|
    Juli 2011
    Levertijd: 1-2 werkdagen
    Actie: Geen verzendkosten!
    20,00
  • Gastronomisch woordenboek Frans-Nederlands Nederlands-Frans
    Duizenden gastronomische termen en begrippen vertaald en verklaard. Meer
    Hardback|
    Januari 2001
    Levertijd: 1-2 werkdagen
    Actie: Geen verzendkosten!
    29,99
  • The truth about food
    Is rode wijn goed of slecht voor je? Ga je van bepaald voedsel beter zien? Heeft het zin om acht glazen water per dag te drinken? Het is tijd om de waarheid te ontdekken. Het gaat hier om de... Meer
    Paperback|
    Februari 2009
    Levertijd: 1-2 werkdagen
    15,00
  • Voedingswijzer
    De belangrijkste voedingswaarden, vitaminen en mineralen van meer dan 1100 voedingsmiddelen in één oogopslag. Een gevarieerde en evenwichtige voeding is van groot belang voor onze... Meer
    Paperback|
    Oktober 2010
    Levertijd: 1-2 werkdagen
    10,95
  • Groot handboek Aziatisch koken
    Kip tandoori, lamscurry, wokgroenten met tofoe, dim-sum, soba met tonijn, zoetzure eend, bami goreng, biryanirijst, Thaise garnalensoep, rundvleesreepjes met chilisaus… Liefhebbers van de... Meer
    Hardback|
    Oktober 2010
    Levertijd: 1-2 werkdagen
    Actie: Geen verzendkosten!
    24,95
  • Keukenhandboek snijtechnieken
    Goede snijtechnieken zijn de belangrijkste ‘ingrediënten’ in elk recept ? als je weet welk mes je voor welke taak moet gebruiken en hoe je het moet hanteren, wordt het koken een stuk... Meer
    Hardback|
    Februari 2010
    Levertijd: 1-2 werkdagen
    17,50
  • 500 bieren
    Geen tekst beschikbaar. Meer
    Hardback|
    Juni 2010
    Levertijd: 1-2 werkdagen
    9,99
  • Foodloversguide
    In de Foodloversguide vind je de beste culi-adressen in ons land op een rij. Het bevat beschrijvingen van favoriete adressen om te shoppen en eten maar er is ook veel ruimte voor... Meer
    Paperback|
    November 2008
    Levertijd: 1-2 werkdagen
    9,95
  • Koken met passie Tomaat
    In het begin van de 16e eeuw werden vanuit Noord- en Zuid-Amerika de eerste tomatenzaadjes al naar Europa gebracht. De tomaten die daaruit werden opgekweekt waren niet rood maar geel! Dat... Meer
    Hardback|
    September 2008
    Levertijd: 1-2 werkdagen
    9,95
  • De Smaakbijbel
    Iedereen die weleens in pannen roert, weet dat gerechten vallen of staan met de smaakbalans. De Britse schrijfster Niki Segnit, zelf geen onverdienstelijk kok, merkte hoe ze door de jaren... Meer
    Hardback|
    Mei 2011
    Levertijd: 1-2 werkdagen
    Actie: Geen verzendkosten!
    25,00

Pagina

Vorige
Volgende
1