17 titels gevonden in Naslagwerk vanaf € 4,95

  • Digitaal formaat

  • EPUB(1)

Sorteer op:

  • Het nieuwe Haagse kookboek (e-Book)
    Een onmisbaar naslagwerk dat niet mag ontbreken in iedere keuken. Hoe marineer je vlees? Hoe kook je het perfecte ei? Hoe fileer je een vis? Op al deze vragen geeft Het Nieuwe Haagse... Meer
    EPUB met digitaal watermerk|
    December 2010
    Download direct dit e-Book
    14,99
    e
  • Grote Wijnencyclopedie
    Deze encyclopedie is het resultaat van een boeiende ontdekkingsreis door meer dan duizend wijnen en tientallen wijnlanden en -culturen. Elk jaar komen er nieuwe wijnlanden, wijngebieden of... Meer
    Hardback|
    Juli 2010
    Levertijd: 2-3 werkdagen
    9,95
  • Bier: zelf brouwen
    Van lagerbier tot lambiek, van porter tot pilsener, bokbier, bitter, stout en seizoensbier: er is een heerlijk bier naar ieders smaak. Bier varieert van licht en mild tot donker en sterk. Meer
    Hardback|
    Maart 2012
    Levertijd: 2-3 werkdagen
    15,00
  • Het kookboek voor alle mannen
    Vrijwel alle mannen boven de veertig krijgen prostaatproblemen. Bij ruim 100.000 mannen (in Nederland) leidt dat tot meer ernstige problemen en bij zo’n 10.000 tot een vorm van... Meer
    Paperback|
    September 2011
    Levertijd: 2-3 werkdagen
    Actie: Geen verzendkosten!
    22,95
  • Zelf likeuren bereiden
    Leer nu zelf likeuren bereiden en destilleren aan de hand van de stap-voor-stapinformatie in dit handige boek! Meer
    Paperback|
    Juli 2001
    Levertijd: 2-3 werkdagen
    Actie: Geen verzendkosten!
    29,95
  • Elsevier Speciale Editie Sigaren
    SPECIALE EDITIE SIGAREN - 9789068828313De cultuur van het roken. Een gids voor beginnende en ervaren liefhebbers.Sigaren roken verenigt jong en oud, rijk en arm, man en vrouw. Het samen... Meer
    Paperback|
    Juli 2011
    Levertijd: 2-3 werkdagen
    8,95
  • De Smaakbijbel
    Iedereen die weleens in pannen roert, weet dat gerechten vallen of staan met de smaakbalans. De Britse schrijfster Niki Segnit, zelf geen onverdienstelijk kok, merkte hoe ze door de jaren... Meer
    Hardback|
    Mei 2011
    Levertijd: 2-3 werkdagen
    Actie: Geen verzendkosten!
    26,00
  • Het nieuwe Haagse kookboek
    Hoe marineer je vlees? Hoe kook je het perfecte ei? Hoe fileer je een vis? Op deze vragen, die regelmatig bij de (beginnende) hobbykok opkomen geeft 'Het Nieuwe Haagse Kookboek' een... Meer
    Hardback|
    Oktober 2010
    Levertijd: 2-3 werkdagen
    Actie: Geen verzendkosten!
    20,99
  • Gastronomisch woordenboek Frans-Nederlands Nederlands-Frans
    Duizenden gastronomische termen en begrippen vertaald en verklaard. Meer
    Hardback|
    Januari 2001
    Levertijd: 2-3 werkdagen
    Actie: Geen verzendkosten!
    39,99
  • 500 bieren
    Geen tekst beschikbaar. Meer
    Hardback|
    Juni 2010
    Levertijd: 2-3 werkdagen
    9,99
  • Gif in en om het huis
    Gif in en om uw huis We hebben dagelijks met gifstoffen te maken. Van de 18 miljoen giftige verbindingen die de chemici kennen, zijn er in de geïndustrialiseerde wereld meer dan 72 000 in... Meer
    Paperback|
    Mei 2012
    Levertijd: 2-3 werkdagen
    10,45
  • The truth about food
    Is rode wijn goed of slecht voor je? Ga je van bepaald voedsel beter zien? Heeft het zin om acht glazen water per dag te drinken? Het is tijd om de waarheid te ontdekken. Het gaat hier om de... Meer
    Paperback|
    Februari 2009
    Levertijd: 2-3 werkdagen
    15,00
  • Voedingswijzer
    De belangrijkste voedingswaarden, vitaminen en mineralen van meer dan 1100 voedingsmiddelen in één oogopslag. Een gevarieerde en evenwichtige voeding is van groot belang voor onze... Meer
    Paperback|
    Oktober 2010
    Levertijd: 2-3 werkdagen
    4,95
  • Gember
    Heerlijke recepten voor fijnproevers. Gember doet niet alleen goed, de smaak is ook goed. Hoe geraffineerd hij wordt toegepast in onze westerse keuken bewijzen de 60 verfijnde, gemakkelijk... Meer
    Hardback|
    December 2009
    Levertijd: 2-3 werkdagen
    12,99
  • Koken met passie Tomaat
    In het begin van de 16e eeuw werden vanuit Noord- en Zuid-Amerika de eerste tomatenzaadjes al naar Europa gebracht. De tomaten die daaruit werden opgekweekt waren niet rood maar geel! Dat... Meer
    Hardback|
    September 2008
    Levertijd: 2-3 werkdagen
    9,95
  • Captain's Dinner
    Captain's Dinner neemt de lezer mee naar de laatste trans-Atlantische periode van de Holland-Amerika Lijn, die duurde van 1946 tot 1971. Naar de tijd dat de oversteek van Europa naar Amerika... Meer
    Hardback|
    Augustus 2011
    Levertijd: 2-3 werkdagen
    Actie: Geen verzendkosten!
    21,50
  • Minibijbel Japanse keuken
    Traditionele gerechten uit de Japanse keuken. Ontdek de filosofie en achtergrond van de Japanse kookkunst en presentatie van gerechten. Maak kennis met nieuwe ingrediënten, bereidingswijzen... Meer
    Hardback|
    Juni 2012
    Levertijd: 2-3 werkdagen
    10,00