1000 recepten De beste desserts

de beste desserts

€ 14,95
Prijs € 9,95

Uitverkocht

G. Guichard-Solignac, P. Conticini

Hardback | November 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In dit boek vind je een keur van recepten uit Frankrijk en andere landen. Sommige zijn heel simpel, andere ingewikkeld. Voor ieders smaak en culinaire vaardigheden is er iets te vinden. De recepten zijn heel toegankelijk. Ze zijn uitgevoerd in de vorm van kaarten, waarop behalve een foto de volgende gegevens staan: de voorbereidingstijd, de kooktijd en de rust- of afkoelingstijd de ingrediënten de moeilijkheidsgraad een praktisch advies een algemene aanduiding (verfijnd gerecht, streekgerecht, buitenlands recept, voordelig gerecht enzovoort) Verder tips voor de presentatie (het garneren en opdienen) van het gerecht. Voor iedereen die van zoetigheid houdt, is dit uitvoerige standaardwerk een boek om van te smullen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
G. Guichard-Solignac, P. Conticini
Uitgever
Rebo Productions
ISBN
9789036620154
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
456

Beschrijving

In dit boek vind je een keur van recepten uit Frankrijk en andere landen. Sommige zijn heel simpel, andere ingewikkeld. Voor ieders smaak en culinaire vaardigheden is er iets te vinden. De recepten zijn heel toegankelijk. Ze zijn uitgevoerd in de vorm van kaarten, waarop behalve een foto de volgende gegevens staan:
de voorbereidingstijd, de kooktijd en de rust- of afkoelingstijd
de ingrediënten
de moeilijkheidsgraad
een praktisch advies
een algemene aanduiding (verfijnd gerecht, streekgerecht, buitenlands recept, voordelig gerecht enzovoort)

Verder tips voor de presentatie (het garneren en opdienen) van het gerecht.
Voor iedereen die van zoetigheid houdt, is dit uitvoerige standaardwerk een boek om van te smullen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
G. Guichard-Solignac, P. Conticini
Uitgever
Rebo Productions
ISBN
9789036620154
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
456

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht