Free range cook

pure gerechten uit Nieuw-Zeeland

Prijs € 27,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Annabel Langbein

Paperback | Februari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Koken met pure ingrediënten, eenvoudige maar heerlijke recepten, en mensen samen aan het koken en eten krijgen: dat is Annabel Langbein ten voeten uit. In De Free Range Cook gaat Annabel thematisch te werk met zeer gevarieerde recepten. Haar eigen moestuin is daarbij de basis. Daarnaast gaat ze in op de achtergrond en het belang van goede ingrediënten. Eenvoud is haar inspiratiebron: geen gastronomische hoogstandjes maar de luxe van verse producten en genieten van het beste dat ieder seizoen te bieden heeft. Voor extra uitleg en gemak kun je voor de bereiding van een aantal recepten uit dit boek video's bekijken via Annabel Langbeins website. De gelijknamige televisieserie The Free Range Cook is ook te zien op 24Kitchen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annabel Langbein
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000321186
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

Koken met pure ingrediënten, eenvoudige maar heerlijke recepten, en mensen samen aan het koken en eten krijgen: dat is Annabel Langbein ten voeten uit.
In De Free Range Cook gaat Annabel thematisch te werk met zeer gevarieerde recepten. Haar eigen moestuin is daarbij de basis. Daarnaast gaat ze in op de achtergrond en het belang van goede ingrediënten. Eenvoud is haar inspiratiebron: geen gastronomische hoogstandjes maar de luxe van verse producten en genieten van het beste dat ieder seizoen te bieden heeft.
Voor extra uitleg en gemak kun je voor de bereiding van een aantal recepten uit dit boek video's bekijken via Annabel Langbeins website. De gelijknamige televisieserie The Free Range Cook is ook te zien op 24Kitchen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annabel Langbein
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000321186
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht