Prijs | € 11,95 |
Uitverkocht
Hardback | April 2009 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Heerlijke recepten voor echte liefhebbers. De lente is aspergetijd en veel fijnproevers kijken er elk jaar weer naar uit.
Of ze nu wit, groen of paars zijn, dik of heel dun, de delicate stengels zijn alom geliefd. Dit kookboek staat bol van geraffineerde en veelzijdige recepten. Van elegante voorgerechten, salades en soepen en stevige pasta-, rijst- of ovengerechten tot uitgebreide hoofdgerechten met vis, schaaldieren en vlees, chique varianten en lichte, moderne ideeën uit de internationale keuken. Verrassend genoeg zijn asperges zelfs in zoete variaties te bereiden. En als je ook buiten het voorjaar om van de heerlijke aspergesmaak wilt genieten, vind je ook de heerlijkste recepten voor pesto, chutney en compote. De recepten zijn door Michael Wissing op vakkundige wijze in beeld gebracht.
Specificaties
- Auteur
- A. Neubauer
- Uitgever
- Ruitenberg Boek
- ISBN
- 9789054265061
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- April 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 110
Beschrijving
Heerlijke recepten voor echte liefhebbers. De lente is aspergetijd en veel fijnproevers kijken er elk jaar weer naar uit.
Of ze nu wit, groen of paars zijn, dik of heel dun, de delicate stengels zijn alom geliefd. Dit kookboek staat bol van geraffineerde en veelzijdige recepten. Van elegante voorgerechten, salades en soepen en stevige pasta-, rijst- of ovengerechten tot uitgebreide hoofdgerechten met vis, schaaldieren en vlees, chique varianten en lichte, moderne ideeën uit de internationale keuken. Verrassend genoeg zijn asperges zelfs in zoete variaties te bereiden. En als je ook buiten het voorjaar om van de heerlijke aspergesmaak wilt genieten, vind je ook de heerlijkste recepten voor pesto, chutney en compote. De recepten zijn door Michael Wissing op vakkundige wijze in beeld gebracht.
Of ze nu wit, groen of paars zijn, dik of heel dun, de delicate stengels zijn alom geliefd. Dit kookboek staat bol van geraffineerde en veelzijdige recepten. Van elegante voorgerechten, salades en soepen en stevige pasta-, rijst- of ovengerechten tot uitgebreide hoofdgerechten met vis, schaaldieren en vlees, chique varianten en lichte, moderne ideeën uit de internationale keuken. Verrassend genoeg zijn asperges zelfs in zoete variaties te bereiden. En als je ook buiten het voorjaar om van de heerlijke aspergesmaak wilt genieten, vind je ook de heerlijkste recepten voor pesto, chutney en compote. De recepten zijn door Michael Wissing op vakkundige wijze in beeld gebracht.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- A. Neubauer
- Uitgever
- Ruitenberg Boek
- ISBN
- 9789054265061
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- April 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 110