Bagels

en ook nog een paar donuts

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Marc Grossman

Hardback | Juni 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bagels zijn kleine, ronde broodjes met een gat, gepocheerd in kokend water en daarna in de oven gebakken. In dit boek vind je het basisrecept voor de perfecte bagel en variaties erop (met sesamzaad, met noten, met kruiden). Je kunt ze op talloze manieren beleggen, bijvoorbeeld met roomkaas in allerlei smaken, of met knapperige rode ui, pickles, taugé of alfalfa, maar ook met heerlijke smeersels als pesto, hummus of bonendip. Daarbovenop komt dan zalm, kaas of bijvoorbeeld roerei. Overigens is het ook mogelijk om een bagel zoet te beleggen: met Nutella, jam of vers fruit. Tenslotte vind je in dit boek nog enkele recepten voor overheerlijke donuts!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marc Grossman
Uitgever
Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W.
ISBN
9789023012962
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Bagels zijn kleine, ronde broodjes met een gat, gepocheerd in kokend water en daarna in de oven gebakken. In dit boek vind je het basisrecept voor de perfecte bagel en variaties erop (met sesamzaad, met noten, met kruiden).
Je kunt ze op talloze manieren beleggen, bijvoorbeeld met roomkaas in allerlei smaken, of met knapperige rode ui, pickles, taugé of alfalfa, maar ook met heerlijke smeersels als pesto, hummus of bonendip. Daarbovenop komt dan zalm, kaas of bijvoorbeeld roerei. Overigens is het ook mogelijk om een bagel zoet te beleggen: met Nutella, jam of vers fruit.
Tenslotte vind je in dit boek nog enkele recepten voor overheerlijke donuts!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marc Grossman
Uitgever
Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W.
ISBN
9789023012962
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht