Bedrijfskunde

de basis

Prijs € 52,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Gert Alblas, P. Thuis, K. Kokke

Hardback | Maart 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bedrijfskunde De basis gaat op inleidend niveau in op de besturingsvraagstukken waarmee het management va organisaties te maken heeft.Aan de orde komen:de besturing van het productieproces;de geldstroom enmensen in de organisatie.De uitgave is zeer praktijkgericht doordat cases en voorbeelden uit de beroepspraktijk de bespreking van de theorie ondersteunen. In deze derde druk zijn vraagstukken en cases als sluitstuk van een hoofdstuk opgenomen. Hierdoor wordt de student uitgenodigd om de theorie en de praktijk met elkaar in verband te brengen.Bedrijfskunde De basis onderscheidt zich van andere boeken door een integrale benadering van de organisatie als technisch, financieel-economisch en sociaal system. In deel 1 wordt de inrichting en besturing van bedrijven vanuit verschillende invalshoeken beschreven. In deel 2 worden de functionele deelgebieden en de ontwerp-en besturingsvraagstukken die zich daarin voordoen, beschreven. in deel 3 staan ten slotte de processen binnen het bedrijf als geheel centraal.InclusiefWebsite:www.bedrijfskunde-basis.wolters.nloefentoets per hoofdstukextra vraagstukken per hoofdstukextra cases per hoofdstukuitwerkingen

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gert Alblas, P. Thuis, K. Kokke
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001919047
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
439

Beschrijving

Bedrijfskunde De basis gaat op inleidend niveau in op de besturingsvraagstukken waarmee het management va organisaties te maken heeft.
Aan de orde komen:
de besturing van het productieproces;
de geldstroom en
mensen in de organisatie.
De uitgave is zeer praktijkgericht doordat cases en voorbeelden uit de beroepspraktijk de bespreking van de theorie ondersteunen. In deze derde druk zijn vraagstukken en cases als sluitstuk van een hoofdstuk opgenomen. Hierdoor wordt de student uitgenodigd om de theorie en de praktijk met elkaar in verband te brengen.
Bedrijfskunde De basis onderscheidt zich van andere boeken door een integrale benadering van de organisatie als technisch, financieel-economisch en sociaal system. In deel 1 wordt de inrichting en besturing van bedrijven vanuit verschillende invalshoeken beschreven. In deel 2 worden de functionele deelgebieden en de ontwerp-en besturingsvraagstukken die zich daarin voordoen, beschreven. in deel 3 staan ten slotte de processen binnen het bedrijf als geheel centraal.
Inclusief
Website:
www.bedrijfskunde-basis.wolters.nl
oefentoets per hoofdstuk
extra vraagstukken per hoofdstuk
extra cases per hoofdstuk
uitwerkingen

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gert Alblas, P. Thuis, K. Kokke
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001919047
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
439

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht