bouillon najaar 2013

leesvoer voor lekkerbekken

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Paperback | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Cover:Dit is het 41e boekje in de serie, en voor iedere uitgave wordt wereldwijd gezocht naar dè coverfoto. Deze keer is het een illustratie van Anna Parini. Het was de onmiddellijke keuze van de hoofdredacteur. Haar website is absoluut een bezoek waard: www.annaparini.comInhoud:Buckler kon 25 jaar geleden uit de markt gepest worden. Nu is alcoholvrij bier volwassen en een volwassen keuze. Bouillon proefde er twintig. Paul Fagel de laatste in de Fageldynastie. Zijn stem, zijn glimlach en zijn ogen: aardig zijn kost niet zoveel moeite. Anders kijken naar de crisis. Peter Gast van 't Schulten Hues kijkt nuchter naar de nieuwe economie. Michael Pollan is op zijn hoede. Er is veel belangstelling voor het echte eten, maar de grootindustrie claimt haar aandeel met nonchalant gemak. Van beaujolais lekkere ijsjes maken, ja maar dat gaat echt te ver. Of toch niet? Het tragische lot van een fruitverkoper: Tunesië na de Jasmijnrevolutie is hardop fluisteren. En verder: Babette Cremer aan de rand van de autostrada Kefir voor een lang leven All inclusive in Turkije Staartetende vissen De broertjes Berends staan allebei in de keuken De Russische dis van alledag Floortje Dessing eet cavia, hond en larven Zoveel verhaal in een walnoot Annabel Langbein kookt simpel In Nijmegen kun je lekker eten Zoon en vader Nijenhuis Lekkere restaurantnamen Wijn en jazz gaan goed samen Met Bouillon op pad Pulque en hippies Echte Hollandse cider

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Bouillon Culinaire Journalistiek
ISBN
9789077788394
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Cover:
Dit is het 41e boekje in de serie, en voor iedere uitgave wordt wereldwijd gezocht naar dè coverfoto. Deze keer is het een illustratie van Anna Parini. Het was de onmiddellijke keuze van de hoofdredacteur. Haar website is absoluut een bezoek waard: www.annaparini.com

Inhoud:
Buckler kon 25 jaar geleden uit de markt gepest worden. Nu is alcoholvrij bier volwassen en een volwassen keuze. Bouillon proefde er twintig.

Paul Fagel de laatste in de Fageldynastie. Zijn stem, zijn glimlach en zijn ogen: aardig zijn kost niet zoveel moeite.

Anders kijken naar de crisis. Peter Gast van 't Schulten Hues kijkt nuchter naar de nieuwe economie.

Michael Pollan is op zijn hoede. Er is veel belangstelling voor het echte eten, maar de grootindustrie claimt haar aandeel met nonchalant gemak.

Van beaujolais lekkere ijsjes maken, ja maar dat gaat echt te ver. Of toch niet?

Het tragische lot van een fruitverkoper: Tunesië na de Jasmijnrevolutie is hardop fluisteren.

En verder:
Babette Cremer aan de rand van de autostrada
Kefir voor een lang leven
All inclusive in Turkije
Staartetende vissen
De broertjes Berends staan allebei in de keuken
De Russische dis van alledag
Floortje Dessing eet cavia, hond en larven
Zoveel verhaal in een walnoot
Annabel Langbein kookt simpel
In Nijmegen kun je lekker eten
Zoon en vader Nijenhuis
Lekkere restaurantnamen
Wijn en jazz gaan goed samen
Met Bouillon op pad
Pulque en hippies
Echte Hollandse cider

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Bouillon Culinaire Journalistiek
ISBN
9789077788394
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht