Prijs | € 14,95 |
Voor 21.00 besteld, morgen in huis.
Hardback | Maart 2003 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Drieduizend jaar geleden ontdekt, vandaag de dag nog altijd favoriet: chocolade. Alleen het woord al zet onze smaakpapillen aan het werk. De smaak, de geur en vooral de sensatie tijdens het eten zijn onovertroffen. Chocolade is geheimzinnig, sexy, inspirerend, maar bovenal onweerstaanbaar lekker. Dit boek onthult de geheimen van deze wereldberoemde delicatesse en staat garant voor vele uren kookplezier. Chocolade bevat bijna 80 chocoladerecepten, van dranken en desserts tot hartige hapjes en bonbons. Om van te smelten.
Specificaties
- Uitgever
- Caplan Publishing B.V.
- ISBN
- 9789076218540
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Maart 2003
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 180
Beschrijving
Drieduizend jaar geleden ontdekt, vandaag de dag nog altijd favoriet: chocolade. Alleen het woord al zet onze smaakpapillen aan het werk. De smaak, de geur en vooral de sensatie tijdens het eten zijn onovertroffen. Chocolade is geheimzinnig, sexy, inspirerend, maar bovenal onweerstaanbaar lekker. Dit boek onthult de geheimen van deze wereldberoemde delicatesse en staat garant voor vele uren kookplezier. Chocolade bevat bijna 80 chocoladerecepten, van dranken en desserts tot hartige hapjes en bonbons. Om van te smelten.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Caplan Publishing B.V.
- ISBN
- 9789076218540
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Maart 2003
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 180